mynewspapers.net

Hur felsöker jag en Culligan Mark 89 AVHÄRDARE?

Hur felsöker jag en Culligan Mark 89 AVHÄRDARE?


Mark 89 Culligan AVHÄRDARE tillhandahåller automatiskt hushåll med en förutbestämd mängd avhärdat vatten varje månad. Systemet använder också en anpassad guest-cycle inställning, som ger ett extra förråd av konditionerat vatten under en viss tid. Enligt Culligan lider mer än 50 procent av alla amerikanska hem effekterna av hårt vatten---som inkluderar fläckig rätter och torr hud. Genom att ta tid att felsöka din Mark 89 AVHÄRDARE, kan du spara kostnader för reparationer och förlänga livslängden på ditt system.

Instruktioner

• Kontrollera Mark 89 elektriska anslutningar. Intyga att de AVHÄRDARE nätsladden är ansluten och att din säkringsskåpet är aktiv.

• Säkerställa inlopp och utlopp ventiler på din Mark 89 system är öppna och att din bypass-ventilen är stängd.

• Justera recharging schemat för din AVHÄRDARE om din familjs användning har ökat eller minskat betydligt. Som ett exempel, om du hade en extra person som bor hemma, vill du öka kapaciteten i din AVHÄRDARE.

• Tryck på "Enter" knappen på skärmen. Tryck på "-"-knappen för att minska timmarna mellan systemets infiltration. Slå på "" Status"för att spara dina justeringar.

• Kontakta en Culligan reparation tekniker via webbplatsen Culligan om dessa felsökningssteg misslyckas med att lösa problemet. Culligan erbjuder systemet tune-ups, vatten kvalitetskontroller och regelbundet underhåll för sina olika modeller. På webbplatsen för att se om ditt märke och modell kvalificerar gratis service.