mynewspapers.net

Hur får regeringen jobb i Italien

Hur får regeringen jobb i Italien


Arbeta i Italien är en upplevelse för många människor. Oavsett om du får arbete efter avsluta college, eller besluta att är ditt drömresmål, erbjuder Italien massor av attraktioner. Inte bara är det den fängslande historien, men otroligt vingårdarna och skönheten i det egna landet. Många människor lever och arbetar i Italien bara för livsstil. Pulserande städer kombinera med fantastisk arkitektur, medan landsbygdens byar presentera en charm som det är svårt att motstå. Arbeta för den italienska regeringen är en av de bästa sätten att lära känna landet ur den vanliga italienska. För att ha den bästa chansen att få en regering jobb i Italien, måste du följa korrekta förfaranden när du gör din ansökan.

Instruktioner

• Bedöma om du behöver ett visum eller arbetstillstånd för ditt jobb. Om du är medborgare i en medlemsstat i Europeiska unionen, behöver du inte visum. Icke-europeiska medborgare måste ansöka om visum. Om du kommer att arbeta i Italien, måste din arbetsgivare göra ansökan på din räkning. Om i tvivel angående din status som en besökande arbetare, är det lämpligt att kontakta den italienska ambassaden i ditt land. För att hinna detta när du gör din ansökan. Om det verkar sannolikt att erhålla visum kommer att ta tid, kan det vara att din potentiella arbetsgivare inte kanske vill vänta. Lämna inte ditt Nuvarande jobb tills du har alla detaljer.

• Studera arbetsbeskrivning och personliga färdigheter som krävs för den position som du ansöker om. Kolla om du passar färdigheter profilen, och om du har den erfarenhet som krävs för rollen. Att få arbete i Italien, som med många länder, beroende på din profil och erfarenhet att vara en nära överensstämmelse jobb kraven. Arbetsgivare får ofta många program, och om din erfarenhet är för långt från jobb kraven din ansökan kommer att filtreras redan innan du får ett samtal för en intervju.

• Ändra ditt CV för varje program. Om du ansöker om en regering roll i Italien, finns det en god chans att du kommer att behöva tala italienska. Ditt CV är en plats där du kan visa dina språkkunskaper. Se till att de viktigaste färdigheter som krävs för rollen visas i ditt CV, nära toppen av sidan. Arbetsgivarna skannar ofta ett CV till att börja med, och om dina kunskaper inte är uppenbara ditt program inte kan gå framåt.

• Skriva ett följebrev. Ditt personliga brev är en plats att visa dina kunskaper om skriftlig kommunikation. Det är också platsen att sälja själv. Inte överdriva dina kunskaper och erfarenheter, men försök att visa alla dina kunskaper i ett positivt ljus. Även i de områden där du inte uppfyller alla kriterier, bör du Visa vissa grundläggande kunskaper och en vilja att lära. Se till att du inkluderar hänvisningar specifikt jobb överst i ditt personliga brev, eftersom det kan finnas mer än en position tillgänglig.

• Få ett namn och adress ditt personliga brev till dem. Detta visar omsorg om detaljer, och också respekt för den person du hoppas kommer att anställa dig, eller som kan påverka någon som kommer.