mynewspapers.net

Hur får populär på Tumblr

Hur får populär på Tumblr


Det finns inte en trollformel för att bygga en framgångsrik Tumblr blogg, men det finns sätt där du kan maximera chanserna att få mer uppmärksamhet och trafik. Dra nytta av alla Tumblr post typer--text, Foto, citat, länk, chatt, ljud och video - att få variation på din blogg, och använder plattformens inbyggda verktyg för att främja ditt innehåll.

Inlägget användbart innehåll

Den mer användbar och intressant innehåll på din Tumblr blogg, desto mer sannolikt är det att andra kommer att hitta och dela den. Fokusera på att skapa ursprungliga innehåll och med tid över dina inlägg. Besökarna är benägna att avfärda Bloggar består av rusade eller halvfärdiga inlägg som erbjuder lite värde. Överväga att köpa en tema för att förbättra den stil och design av din blogg och göra den mer lockande för läsare.

Post regelbundet

Fler inlägg innebär fler möjligheter att fånga uppmärksamheten hos dina anhängare och andra på Tumblr. Göra användningen av kösystemet att sprida dina inlägg ut jämnt, som inlägg fokuseras kring en viss tidslucka kommer endast ses av användare surfar Tumblr då. En regelbundet uppdaterad blogg är mer benägna att visa upp i sökmotorresultat än en som inte har förändrats i en viss tid.

Dela dina inlägg

Tumblr innehåller inbyggda verktyg för att dela inlägg automatiskt till Facebook och Twitter, som du bör utnyttja. Länka till dina inlägg på dessa sociala nätverk ökar sin potentiella publik och ger dina anhängare en chans att dela länkar till sina egna nätverk. Facebook och Twitter dela kan konfigureras från inställningssidan för varje enskild blogg.

Tagga dina inlägg

Inlägg på Tumblr kan bläddra med hjälp av Taggar. Dessa taggar kan flagga upp ämnen, platser, händelser eller något annat du vill associera med post (som en nyhetsartikel eller film, till exempel). Lägga till relevanta Taggar till ditt innehåll på skärmen post skapelse att öka deras synlighet och göra dem lättare att hitta på Tumblr nätverket.

Kärlek och reblog

När du "älskar" eller reblog ett inlägg på Tumblr, innehållsägaren ser en länk till din primära blogg på deras dashboard. Ju mer du engagera med Tumblr gemenskapen och ge feedback till andra webbplatser, ju mer trafik du kommer locka till din egen blogg. Använda Instrumentpanelen att söka efter och följ Bloggar i samma område som din egen; Detta kan uppmuntra dem att följa dig i gengäld.