mynewspapers.net

Hur får oändlig TNT i "Minecraft Alpha""Minecraft" är en oberoende, tredimensionella sandlåda bygga PC spel utvecklat av Markus "Notch" Persson. "Minecraft" avslutade sin Alpha fasen i maj 2009 och är för närvarande i Beta. I "Minecraft," samla spelare resurser, hantverk och bekämpa fientliga mobs. TNT är ett värdefullt objekt som spelare kan hantverk från krut, en sällsynt resurs som kan vara plundrade från besegrade fiender. Flera spelare Serveransvariga kan använda kommandot "/ ge" för att skapa en gränslös tillgång på TNT.

Instruktioner

• Tryck på "T" på tangentbordet medan inloggad en multiplayer "Minecraft" server för att öppna kommandokonsolen.

• Använd kommandot "/ ge" för att ge din karaktär en viss mängd TNT. Syntaxen för kommandot "/ ge" är "/ ge playername datavärde kvantitet," där "playername" är användarnamnet "Minecraft", "datavärde" är det identifikationsnummer som tilldelats artikeln och kvantiteten är ett tal som uttrycker hur många av artikeln kommer du att få. Objekt ID-numret för TNT är 46. Till exempel inmatning "/ ge spelare 1 46 100" skulle ge användaren "Player1" 100 block av TNT.

• Tryck på "Enter" för att leka den angivna kvantiteten av TNT. Objekten visas på marken omedelbart framför din karaktär. Gå över TNT att plocka upp. Du kommer bara att kunna plocka upp så många TNT block som du har öppna ytor i ditt lager. Du kan upprepa kommandot "/ ge" när som helst att ge din karaktär med ytterligare block.