mynewspapers.net

Hur får man våt stanken från läder

Hur får man våt stanken från läder


När en skinnjacka eller par skor blir våt, har naturliga material en tendens att stinka. Bär kläder som luktar är obehagligt nog, men fukt kan också skada läder. Att förhindra dina lädervaror från att bli blöt är det bästa sättet att behålla din läder, samtidigt som man undviker obehagliga lukten av en våt djur gömma. Men om din lädervaror har fått våt, snabba åtgärder för att ta bort fukt och lukt framgångsrikt kommer att återvända dina läder till färska, användbart skick.

Instruktioner

• Pat torr våt läder objektet med rena handdukar. Tryck på handdukarna i läder yta att absorbera så mycket fukt som möjligt. Låt lädret att luften torr fullständigt, åtskilt från direkt värme.

• Skapa en lösning för att rengöra och deodorise läder. Kombinera 1 kopp olivolja, 59.1 ml. Kastilien tvål, 20 droppar eterisk olja av din Rekommenderad doft och 2 2/3 koppar vatten i en stor skål. Blanda lösningen med en sked, Fyll sedan en sprayflaska med detta läder renare och deodoriser.

• Spraya läder ytan lätt med den renare och fuktkräm. Gnid lösningen i läder till deodorise det. Buff läder ytan för att ta bort överskott renare.

• Placera objektet läder i en torr plats att låta lösningen att absorberas in i lädret.