mynewspapers.net

Hur får man tennis skor att sluta göra markerar

Hur får man tennis skor att sluta göra markerar


Skrapmärken verkar uteblev från ingenstans, strimmor trägolv och lämnar linoleum slarvigt. Det finns enkla sätt att bli av med dessa fula fläckar, men hindrar dem från att bilda är en svårare uppgift. Hårt svart-sulor skor, som tennis skor, är ofta primära förövarna av de smutsiga skador, och att hålla dem från att göra märken, är det nödvändigt att vara vaksam om dina åtgärder och rörelser.

Instruktioner

• Ta bort din tennis skor när in i huset. Om strumpan-promenader eller strosa runt barfota inomhus verkar konstigt, ändra i tofflor. Göra detta hus regel och uppmuntra familj och vänner att lyssna till dina önskemål. Ta bort skor är en kulturell norm och ett tecken på respekt i många nationer. De flesta människor är glada att följa och att anta denna politik är det enklaste sättet att eliminera skrapmärken.

• Undvik att bära tennis skor med hård, svart gummi sula. Den främsta orsaken till skrapmärken är upplösningen av material på botten eller i nedre delen av skon hårt gummi är materialet som är mest benägna att falla sönder. Vita gummisulor är mindre benägna att lämna märken än sina svarta motsvarigheter.

• Gå mjukt på golv benägna att scuff märken. Någon slipande rörelse, som slipning eller stampa, kan påskynda nedbrytningen och orsaka bitar av sko sula skall överföras på golvet i form av en instegsskydd mark.

• Vax golven hålla scuff markerar bort. Ju tjockare pälsen av vax, ju mer det kan minska friktionen mellan sko sula och golvet. Även om skrapmärken lyckas form, endast vaxet blir skadade, inte själva golvet. Kontakta en tillverkare för att ta reda på vilken vax skulle passa ditt golv bäst, och undvika att använda slipande produkter för att administrera vax. Alltid testa vax på en liten del av golvet innan med på hela våningen.