mynewspapers.net

Hur får man T-Shirts tryckt med egen etikett

Hur får man T-Shirts tryckt med egen etikett


Anpassa skjortor har blivit en populär trend. Mot en avgift, kan kläder skräddarsys för personligt bruk, i affärer eller ens att starta ett klädmärke. Många företag som specialiserar sig på brodyr, designa och skriva ut etiketter, logotyper och design, att göra processen att anpassa kläder ganska enkelt.

Instruktioner

• Utforma en bild för en kläder tagg och konstruktioner för T-shirts genom att göra utkast eller skisser. Du kan göra detta själv eller med hjälp av en webbplats eller ett företag.

• Titta på Internet eller i telefonboken att hitta ett företag som gör anpassade taggar för kläder. När ett pris och kvantitet är överens om, skicka företaget etikettdesign så det kan vara manufactured och reproduceras.

• Sökning på Internet eller i telefonboken för ett företag som kommer att sy Taggar och skriva ut mönster på T-shirts. Mest troligt, om ett företag kan sy Taggar på tröjor de kan också använda en skärm utskriftsprocessen skriva ut mönster mot en extra kostnad. Detta kan reducera hassle och i slutändan spara pengar.

• Skicka mönster och taggar till företaget, som kommer att beställa T-shirts, sy taggarna i halsringningen och skriva ut mönster. En gång fullständig, levereras tröjorna till alla adresser som du anger.