mynewspapers.net

Hur får man svett fläckar av Tan Desert Boots

Hur får man svett fläckar av Tan Desert Boots


Öknen stövlar, bärs av militären och andra i öknen villkor, är gjord av läder och nylon. De har också en inre foder att hjälper wick bort fukt och hålla den fötter svala, samtidigt hålla sand ut. Trots detta visas svettfläckar ofta i mycket varma förhållanden. Du kan ta bort svettfläckar tan öknen stövlar med några enkla leveranser.

Instruktioner

• Strö över torrt bakpulver på svettfläckar på insidan och utsidan öknen stövlar. Kan bakpulver att sitta i två till tre timmar att absorbera fukt från svett och svett lukt och sedan borsta bort det med ett mocka eller annan liten borste. Du kan ta bort mild svettfläckar hitåt. Om fläckar eller lukt kvarstår, flytta till nästa steg.

• Blanda 2 eller 3 tsk bakpulver med tillräckligt med vatten för att skapa en pasta konsekvens av tandkräm. Sprida pastan på återstående svettfläckar och låt det sitta i minst 30 minuter eller över natten för svåra fläckar. Borsta klistra bort med en borste.

• Kombinera 1 tsk sadla Tvålig med varmt vatten i en skål att göra en tvållösning. Utplåna alla spår av svettfläckar med en ren trasa, fuktad med sadeln tvållösning. Skölj området av blotting med en annan ren trasa, fuktad med vanligt vatten.

• Saker löst skrynklade bitar av tidningen inne i öknen stövlar och låt dem torka över natten. Tidningen absorberar fukt och lukt.