mynewspapers.net

Hur får man över en bryta upp med en gift Man

Hur får man över en bryta upp med en gift Man


Det är ingen hemlighet att splittras kan vara tufft, men att komma över en gift man är ett helt nytt bollspel. Han är allt du vill--en underbar make, en stabil leverantör och en respekterad förebild. Förutom att han inte är ditt. Om han initierade upplösningen eller du slutligen insåg du förtjänade en bättre affär, återhämta sig från denna sorg kan vara långsam. Så ge dig själv tid, utrymme och lite vänlighet--att veta att du ska komma ur detta starkare än tidigare.

Instruktioner

• Skära av all kontakt. Undvik att skicka SMS, ringa eller e-posta den gifta manen. Begränsa sociala sammankomster eller arbetsrelaterade frågor med honom när det är möjligt, om ni båda reser i samma kretsar. Ignorera hans försök att kontakta dig eller återuppväcka förhållandet--måste du göra en clean break, en gång för alla.

• Rid din lägenhet, hem, eller bilen av alla objekt till den gifta manen. Ta bort bilder, kärlek tokens, brev och kort. Be en pålitlig vän eller älskade en att följa med dig medan du högtidligen ignorera dessa objekt.

• Gör en lista av egenskaper som du hitta önskvärt i en partner. Jämför detta med en lista över pojkvänner--gift eller inte - som du har haft. Inse att din attraktion till en gift man (eller flera) kan vara resultatet av längtan efter trygghet, kärlek och mognad de Visa för potentiella partner.

• Göra en annan lista--detta en beskrivning med alla anledningarna till att dejta en gift man är en dålig idé. Inkludera objekt som, "Han är visat att han inte är trovärdig av otrogen mot sin make", och "det faktum att han sover runt sätter mig och hans hustru på risk för sexuellt överförbara sjukdomar."

• Göra en tredje lista--den här bör omfatta alla anledningarna till att ensamstående män är mer tilltalande än gifta män. Inkludera objekt som, "Jag inte kommer behöva gå smyga omkring honom i dag", och "han kommer att vara mer känslomässigt och fysiskt tillgänglig för mig.

• Ge dig själv en paus från dating innan du börjar igen, om att hitta en långsiktig partner är ditt slutmål. Göra saker som ökar din självkänsla, stämmer överens med dina intressen, och att din gift man skulle aldrig ha gjort med dig.

• Be anhöriga påminna er om varför gjorde du dejta en gift man olycklig--om du är frestad att återgå till den du kvar, eller datum en annan. Har dem berätta de skäl du är värdig att dejta en enda, tillgängliga man som kommer att älska dig- och bara du.