mynewspapers.net

Hur får man gratis mat i Cafe världen

Hur får man gratis mat i Cafe världen


Cafe World är en restaurang-spel på Facebook. Du spelar genom att laga olika rätter och tjäna mynt genom att servera kunder. För att nivå upp snabbare måste du behålla den högsta Buzz betyget. Graderingen Buzz går ner när maten inte serveras i din café. Du kan se till att maten alltid är som serveras av timing och matlagning de korrekta rätterna. Men ibland behöver du veta hur man får gratis mat i Cafe världen för att förlänga tiden kan du servera rätter.

Instruktioner

• Lägg till dina Facebook-vänner som dina grannar från avatarer längst ned i fönstret Cafe World spelet. Dessa avatarer representerar dina Facebook vänner som spelar just Cafe World. Om en vän är redan en granne, kommer att avatar Visa sin ranking samt deras nuvarande nivå. Om en vän inte är ännu en granne, avatar informerar dig om detta och en "Lägg till" knapp är synlig. Klicka på "Lägg till" knappen går du till fönstret granne begäran. Kontrollera de vänner du vill bli grannar med, och klicka sedan på "Skicka granne begär".

• Kontrollera din Facebook anmälningar för presenter fått från dig grannar. När du har förvärvat flera grannar, är en av de saker de kan göra att skicka presenter. Här presenter kan vara objekt kan du dekorera din restaurang eller mat som du kan servera till dina kunder. Kontrollera din Facebook meddelanden knappen högst upp på din Facebook-sida och accepterar alla förfrågningar som är relaterade till Cafe World.

• Visa mottagna gåvor med ikonen "Gåva" i Cafe världen. Klicka på ikonen "Gåva" för att se en lista över gåvor som du har fått. Du kan tjäna en mat som du fått som en gåva genom att markera det och sedan klicka på knappen "Tjäna alla".