mynewspapers.net

Hur får man gratis Garmin kartor

Hur får man gratis Garmin kartor


GPS har gjort livet mycket enklare. Istället för att köpa kartor innan varje resa, kan du få Garmin kartor på din GPS från Internet och sparar bekostnad. Garmin karta är svaret för alla som är trötta på att navigera genom de kommersiella kartorna. PSmapsearch.com, kartor-GPS-info.com, karta Center 2, är några av källorna till få gratis kartor. OpenStreetMap är karta encyclopedia som är Garmin kompatibel. Den har förkompilerade kartor som du kan få på din Garmin GPD gratis. I vilket fall behöver du en Garmin GPS som kartor kunde läggas.

Instruktioner

• Välj den karta du vill hämta. Det finns många webbplatser som erbjuder gratis kartor. OpenStreetMap är som en karta wikipedia, Cloudmade inkluderar karta från hela världen och min egen uppdateras kartorna från UK och Irland varje vecka.

• Bläddra igenom dessa webbplatser och välja mellan olika regioner och hämta kartan. När du har hämtat karta, packa upp den. IMG fil för webbtjänsttillägg.

• Ta av batteriluckan för GPS. För att ladda din karta på SD-kortet för GPS, tryck in silver kortet på vänster sida av batterierna och det kommer att komma ut. Läs in SD-kortet i kortläsaren. Om du har en USB-kabel, Anslut din GPS med som. Gå till Garmin.com och få Garmin drivrutiner. Installera dem på datorn. Markera menyn Setup menyn på skärmen och välj gränssnitt. Klicka på USB Mass Storage och din GPS skulle bli en USB-enhet.

• Välj befintliga kartan på ditt SD-kort och kopiera den till din dator så att du inte tappar bort din gamla karta. När du har klistrat in den gamla kartan i en mapp, ta bort den från SD-kortet.

• Kopiera kartan du hämtade till den GPS Garmin mappen och döp om den till GMAPSUPP. IMG.

• Ta bort GPS/in SD-kortet tillbaka i din GPS och starta om den. Din karta att visas i din GPS.