mynewspapers.net

Hur får man gratis fotboll grejer

Hur får man gratis fotboll grejer


Få gratis fotboll saker kan ses i ett av två sätt. Om du är en del av en organisation för fotboll, är det en enkel process. Om du inte är en del av ett fotbollslag, kräver tid och lycka till.

Instruktioner

Hur får man gratis fotboll grejer

• Be ett fotbollslag-utrustningsansvarige för fotboll utrustning eller kläder han behöver inte och kan ge dig. Fotbollslag består ibland av mer än 100 personer, så utrustning chefer ofta köpa stort varulager till ett värde av fotboll saker, som de aldrig använder. Naturligtvis måste man ha tillgång till utrustningsansvarige för att ställa en fråga, men om du gör, inte bli rädd att fråga---dessa killar är vana vid.

• Delta i team-sponsrade välgörenhetsevenemang. De flesta fotbollslag sätta sina idrottare att använda genom att låta dem ta på välgörenhetsprojekt. Ofta är dessa händelser dubbla som publicitet stunts och innebär att arbeta med gemenskapen. Om du är villig att låna ut en hand och vissa tid, fotbollströjor, handskar och hattar är vanligtvis ges till frivilliga och spelarna är ofta villiga att skriva några footballsat under dessa händelser.

• Leta efter fotboll priser under spel. Cheerleaders och maskotar ganska kasta ofta slumpmässigt fotboll minnessaker i står. Organisationer ge ibland bort mössor, handskar och fotbollar före spel. Och lucky lotteri vinnare får fotboll saker bara för att ha deras biljett nummer kallas på högtalarsystemet.

• Fråga ledningen för gratis fotboll växel och grejor. Om du kör en icke-vinstdrivande, en leksak köra eller bara arbetar på en behövande skola, enskilda fotboll organisationer kan vara villiga att leverera din sak med fotboll utrustning och kläder. Ge bort utrustning hjälper lag få publicitet och är ett skatteavdrag i de flesta fall, så de är mer än skyldiga att leverera utrustning till så många människor och gör att de kan.