mynewspapers.net

Hur får man gratis donationer

Hur får man gratis donationer


Gratis donationer är basen för många händelser. Om du organisera en insamling för ditt barns skola, till exempel donationer kan tjäna som priser eller du kan sälja dem för en direkt vinst. Du kör en ideell organisation och behöver donationer av utrustning eller material för att hjälpa gruppen hålla igång. Oavsett orsaken, att få dessa gratis donationer rulla in kan göra eller bryta ditt projekt.

Instruktioner

• Ställ in en gratis hemsida eller blogg. Du kan använda enkel uppsättning ups som Blogger eller Wordpress, som inte kräver några kunskaper i HTML. Använd sidan för att lägga upp en lista över de artiklar du behöver. Vara så specifik som möjligt och göra listan så länge som möjligt. Säg inte "mat" men istället ange konserver, lådor med saft, torkade ärtor och bönor, pasta och kex. Detta ger människor en bättre uppfattning om vad du söker efter.

• Sätta en annons i lokaltidningen eller använda Craigslist. Vara kortfattad men erbjuder viss information, som säger vad donationerna som är för eller vad orsaken de stöder. Leda människor till din webbplats för att få en mer detaljerad lista över saker som behövs.

• Skapa ett konto i GivinGetting eller liknande donation platser. Du kan skicka en förfrågan på dessa webbplatser, beskriver vad du behöver och vad donationen kommer att gå mot. Både privata och donationer tas emot. Detta innebär vanligtvis finns en lång lista av människor ber om donationer, så du måste se till att din annons är mycket specifika och klart så det "vinner" över andra.

• Leta efter webbplatser som är specifika för dina behov. Till exempel är givare väljer en välgörenhetsorganisation som hjälper lärare begäran donationer av material för sina klassrum.

• Skicka brev till lokala företag och organisationer. Identifiera vem du är och, om möjligt, omfatta pappersarbete visar du är en inbyggd välgörenhet eller visar vad du har gjort tidigare med donationer. Begära särskilda donationer om du vill men erbjuder olika prisalternativ. Till exempel, om du ber om donationer från ett kontor leverans butik, kan du göra en lista som inkluderar allt från pennor och tryckpapper en skanner eller en skrivare.