mynewspapers.net

Hur får man fläckar av vita T-Shirts med tryck på framsidan

Hur får man fläckar av vita T-Shirts med tryck på framsidan


När din favorit vit T-shirt har ett tryck på framsidan, oavsett hur små tryck, måste du behandla skjortan och fläckarna på tröjan som om hela tröjan var färgen på Skriv ut. Använda leveranser från hem och butiken att effektivt ta bort fläckar från dina vit T-shirt med tryck. Blekning metoder som är effektiva för andra vita skjortor hamnar orsakar tryck på din skjorta att blekna.

Instruktioner

• Placera din vita T-shirt på en ren handduk med fläcken vänd uppåt. Skrapa varje fläck ämne av din vit T-shirt med en sked och sedan kasta ämnet.

• Skölj din vit T-shirt med kallt vatten att ta bort alla lösa fläcken partiklar.

• Gör en torka kläder pasta med lika delar av pulveriserad all-tyg blekmedel och vatten. Applicera pastan på fläcken på din vita T-shirt med tryck med en gammal tandborste. Försiktigt skrubba klistra in fläcken och sedan låta det sitta i 15 minuter.

• Smitta tyget tillsammans på din vita T-shirt att arbeta all-tyg blekmedel klistra in fläcken. Skölj med kallt vatten. Tvätta din vita T-shirt i kallt vatten med hjälp av riktade mängden enzym tvättmedel till ytterligare lossa några spår av fläcken, liksom mer all-tyg blekmedel.

• Häll 1 kopp vit vinäger in din tvätt maskin sköljningen att lysa det färgglatt trycket och bleka dina vit T-shirt.

• Kontrollera din vita T-shirt innan den placeras i torktumlaren så att fläcken är helt bort. Några spår av fläcken vänster sätts av värmen i torktumlaren.