mynewspapers.net

Hur får man ett pass utan ett foto-id

Hur får man ett pass utan ett foto-id


Att få ett pass är inte en komplicerad procedur så länge du har alla nödvändiga dokument, men det blir lite svårare utan en fotolegitimation. Regeringen förfarandena kräver alltid sökande till foto bekräftar sin identitet, men det är inte alltid möjligt. Dock kan att få ett pass utan ett foto ID göras. Sökande måste ange så många former av icke-foto-ID som möjligt.

Instruktioner

• Fyll ut formuläret DS-11 och lämna den till en lokal passport office. Att det går inte skicka formuläret online. Det måste lämnas in personligen.

• Lämna in bevis på amerikanskt medborgarskap. Detta kan vara ett tidigare utfärdat amerikanskt pass (oskadade), certifierad födelsebevis, en konsulär rapport av födelse utomlands eller certifikat av födelse, naturalisering intyg eller ett certifikat av medborgarskap.

• Lämna in identifiering. Med hjälp av icke-foto ID---kallas sekundär identifiering---kräver att sökande lämna in så många former som möjligt. Använda sekundära identifiering från listan ovan och alla andra former som du har. Dessutom måste du presentera ett identifierande vittne som kommer att vittna till din identitet. Personen måste vara närvarande när du gör din ansökan, har känt du minst två år, vara en amerikansk medborgare eller varaktigt bosatt, inneha giltig legitimation och skicka ett ifyllt formulär DS-71 (intyg av identifiera vittne). Observera att formuläret finns bara på passport kontoren och accepter.

• Skicka kopior av varje form av sekundära identifiering. Använda ett vitt ark av standard (8 1/2 "x 11") kopiera papper att kopiera framsidan och baksidan av identifiering (kreditkort är ett undantag, du behöver inte tillhandahålla en kopia av det om du använder det som sekundära identifiering). Din identifierande vittne måste också lämna in en kopia av hans eller hennes identifiering.

• Betala ansökningsavgiften. Från och med December 2010 är avgiften för en första gången vuxen pass sökande £87.

• Lämna in två passfoton. Dessa bilder måste vara identiska, åtgärd 2 "x 2", tas i normal street kläder, nyligen (inom sex månader efter din ansökan), i färg, tryckt på foto-kvalitet papper, och Visa din hela ansiktet. Använd en vit eller benvitt bakgrund och inte bära någon form av huvudbonad eller solglasögon. Från botten av hakan till toppen av huvudet, bör mätning vara mellan en tum och en och tre - åttondelar av en tum. Häfta inte bilderna till din Form DS-11.