mynewspapers.net

Hur får man ett pass på en dag

Hur får man ett pass på en dag


Många människor är förvånad över att det är möjligt att få ett amerikanskt pass på en dag, men det är sant. Naturligtvis, det tar en massa tid på att vänta och kan göras endast i riktigt stora städer som har dessa funktioner. Det finns andra alternativ, också, som att använda expediter tjänster som kommer att hantera ditt passport godkännande inom 24 timmar om du är villig att betala. Bara för att det tar upp till sex veckor för att få betyder ditt pass genom regelbunden bearbetning inte att om du har fastnat, inte du får ditt pass på en dag.

Instruktioner

• Besök passport byrån. Om du bor i eller nära passport organen i Washington, DC, New York, San Francisco eller en annan stor stad, boka tid och visar upp för att ha ditt pass bearbetas och godkänts inom en dag tid. Om du inte har en avtalad tid och det finns ingen tidslucka, anser visar och inlaga ditt fall.

• Bevisa din situation. Många gånger måste du bevisa varför du behöver pass så snabbt. Bevis för din flygbiljett eller för en nödsituation är allt du behöver Visa för att ha ditt pass bearbetas. Ibland inte ens denna information kontrolleras, men det är alltid bra att ha det till hands.

• Fyll i lämplig form och betala avgift. När du behöver ditt pass godkänd på en dag, finns det inget utrymme för misstag så se till att du har den nödvändiga informationen, avgifter, dokument och liknande.

• Använd en expediter. För dem som inte bor nära en av bearbetningsanläggningarna stora pass eller för dem som bara inte har tid att ta itu med det, då finns det alltid möjlighet till en passport expediter. Dessa företag kommer ta din ansökan, avgifter och personlig information och ha ditt pass för dig i en dag. Du måste ge företaget rätt att skapa passet och betala en rejäl avgift, men i de flesta fall det sparar pengar på gas, Hotell, mat, tid och mer. Om du har väntat till sista minuten, bara låta en expediter hantera det som de är vana vid att göra detta. Denna tjänst är endast tillgänglig för de förnyar sina pass.

• Plocka upp ditt pass eller vänta på det med posten. Om du använder personligen, kommer du att kunna plocka upp ditt Passport-konto samma dag. Om du använder en expediter tjänst, ditt pass kommer att skickas över en natt till dig och du kommer att få det nästa dag.