mynewspapers.net

Hur får man ett pass i Tucson, ArizonaEtt pass är en internationellt erkänd identitetshandling som utfärdas av regeringen. Pass upprätta en persons medborgarskap och tillåta innehavare att resa runt i olika länder. Medan ett amerikanskt pass inte garanterar inträde till ett främmande land, beviljar du entré tillbaka till USA från utlandet. Att ha ett giltigt pass krävs för utländska resor och kräver en ansökan och utbetalning av bearbetning avgifter. Det finns mer än ett dussin anläggningar i Tucson, Arizona, där du kan ansöka om pass.

Instruktioner

• Hitta den närmaste platsen till din postadress att ansöka om pass. US Department of State webbplats ger detaljerad information om varje anläggning. Gå söksidan "Passport acceptans anläggning" och ange ditt postnummer. Du kan också söka genom staden och staten. En komplett lista visas på följande sida. November 2010 fanns 13 platser i Tucson.

• Boka tid. Klicka på länkarna i listan "acceptans anläggning" för att se öppettider och telefonnummer för varje anläggning.

• Fyll i formuläret DS-11. Formuläret finns på Travel.State.Gov webbplats. Skriva ut formuläret och fyll i all information som krävs, men inte underteckna den.

• Gå till acceptans anläggning och underteckna och skicka in din DS-11 i person. Du kommer att behöva Visa intyg om medborgarskap (tidigare utfärdade US pass, USA födelseattest, naturalisering certifikat) och nuvarande identifiering. Vara säker på att få kopior av alla dokument presenteras. Du måste också ge två godkända passfoton. Passfoton skall vara 2 x 2 inches, fattas inom sex månader efter ansökan och måste vara identiska.

• Betala gällande avgift att bearbeta ditt pass. För närvarande kostar ett vuxen pass £91 för ansökan, samt en £16 utförande avgift. Ditt pass till att skickas till dig. Normala passport-tjänsten tar cirka sex veckor fram till mottagandet. För att påskynda ditt Passport-konto, måste du betala en extra £39.