mynewspapers.net

Hur får man ett pass (ALL THE steg)

Hur får man ett pass (ALL THE steg)


Den enklaste metoden för att ansöka om ett nytt pass, oavsett om det är en förnyelse, en ersättning för förlorade eller stulna pass, eller första gången pass, är att ansöka online via webbplatsen för identitet och Passport-tjänsten, och fylla i formuläret bokförd när ansökan skickas genom. Programmet är enkelt, men kräver alla relevanta uppgifter till hands.

Instruktioner

• Gå till webbplatsen passport ansökan (http://bit.ly/Qs4PJ) och välj "Starta ansökningsprocessen" längst ner på sidan. Innan vi kommer till största delen av ansökningsprocessen, i avsnitt 1 bekräfta att du förstår de skriftliga varningarna och inte reser under de närmaste fyra veckorna genom att välja "Ja" och "Nej" checkhäftet. Om ditt pass är förlorade eller stulna, i avsnitt Välj 3 om det förlorade eller stulna. I avsnitt 2 bekräfta vilken typ av pass som krävs och om ditt pass är förlorade eller stulna, avsnitt 3 väljer du på om det var förlorade eller stulna. 4 Välj från eventuella ytterligare tjänster som kan behövas - antingen "braille klistermärke krävs," "begär återlämnande av handlingar av säker leverans" eller "48 sidors pass krävs."

• Fyll i dina personliga uppgifter online i avsnitt 5, inklusive som passet är till för, adressen till sökanden, och kontaktuppgifter (adress, telefonnummer dagtid och eveing och e-post.) På nästa sida, i avsnitt 6, fyll i sökandens födelse uppgifter - födelseland, stan födelsedatum och kön. Fyll sedan i passuppgifter, vilket kommer att kräva ditt passnummer om du har den. Om borttappade eller stulna, fylla i borttappad/stulen detaljerna, där passet var förlorade eller stulna, innehavarens namn vid tiden, för passnummer och där det utfärdats.

• Kontrollera att all information är korrekt på ansökan sammanfattningen av läser igenom varje steg mycket noga. Om inte, välj "Ändra detta steg" på titeln av det relevanta steget att gottgöra någon. När du är klar, klicka på "Nästa" längst ner på sidan, sedan "skicka ansökan" på den sista delen att validera ansökan.

• Fylla i förtryckta formuläret en gång fick i inlägget, och skicka tillbaka till adressen som krävs för bearbetning, som kommer att finnas på det förbetalda kuvertet inuti. Se till att alla fotokopierats dokument bad om ingår (form av foto ID dvs körkort, nationellt försäkringsnummer och födelseattest,) är två identiska pass och medelstora foton som följer foto riktlinjer ingår i skrivelsen, giltiga signaturer och konto detaljer från baksidan konto du vill göra betalningen från.

• Om alla formulär har fyllts i korrekt och det finns inga ytterligare frågor, passet bör anlända inom tre veckor efter ansökan. Om inte, du kommer att kontaktas och ogillar form så att du kan fylla delar med fel.