mynewspapers.net

Hur får man ett möte med en Talent Agent

Hur får man ett möte med en Talent Agent


Blivande aktörer undrar ofta hur de kan få ett möte med en talent agent att få fart på karriären. Ofta, är roller i större produktioner bara gjutna genom talang agenter, eftersom rollbesättare anmäla ombud om en kommande audition för en viss roll. Ombud lämna sedan nuvarande talang information till rollsättare, som i sin tur meddelar agenten om vilka aktörer att skicka för audition. En bra agent kommer att veta när du ska skicka du för roller. Det är viktigt att vara selektiv och närma sig en potentiell agent på ett professionellt sätt.

Instruktioner

• Vänta tills du har fått lite erfarenhet innan du närmar dig en agent. Även om du kanske vill omedelbart logga med en agent när du väljer att fullfölja en skådespelarkarriär, vänta tills du har hittat något arbete på din egen. Om du närmar dig en agent för tidigt i din karriär och de väljer inte att företräda dig, kan de inte ompröva när du är mer etablerat.

• Etablera dig själv som en professionell genom att hitta roller utan en agent och bygga en fast kropp arbete. Även utan en agent, kan du fortfarande få roller i student filmer, reklamfilmer eller låga budget produktioner. Du har en mycket bättre chans att fånga en agent uppmärksamhet detta sätt, och de kan även söka efter du.

• Utveckla färdigheter som kan vara tilltalande för en agent och som skiljer dig från andra aktörer. Exempel på färdigheter är förmågan att sjunga, dansa, träna kampsport eller tala i olika accenter.

• Förbered din headshot och återuppta innan de skickas ut till potentiella agenter. Få en professionell 8-av-10 headshot och följer det standardiserade formatet när du skriver ditt CV. En professionell headshot och CV kommer att förmedla din bild till en potentiell agent och ge dem en idé om hur marknaden du.

• Forskning online att upptäcka vilka typer av talang en agent som för närvarande representerar. Kontrollera också om de bokar för print, TV, film, levande teater, kommersiellt arbete eller en kombination. Strategi ombud endast när du har fastställt att du skulle vara en bra passform för deras byrå.

• Visa att du är lätt att arbeta med av följande protokoll. Inte kalla en agent eller gå in i deras kontor. I stället skriva dem en formell följebrev be att de anser att företräda dig. Lämna in följebrevet, en 8-av-10 headshot och ett CV till agentens kontor. Om du inte har fått svar inom en vecka, följa upp per telefon. Fråga om de fått ditt material och om de är intresserade av förfarandet ytterligare med dig.