mynewspapers.net

Hur får man ett lån för att köpa ett befintligt företag

Hur får man ett lån för att köpa ett befintligt företag


Köpa en verksamhet är ett stort företag, särskilt när finansieringen är inblandad. Upplåning att köpa ett befintligt företag är något annorlunda än upplåning att starta ett nytt företag eftersom befintliga företag redan har en ekonomisk bakgrund, vilket innebär att de har en etablerad overhead och befintliga expenditures. När upplåning för ett nytt företag, är dessa faktorer spekulativa. Med realtid nummer sätter mer betoning på affärsplanen och de befintliga finansiella rapporterna.

Instruktioner

• Bestäm hur mycket du är villig att spendera varje månad. Tänk hur mycket pengar du spenderar på business lån återbetalningsbeloppet, overhead och försäkring.

• Forskning hur mycket värt verksamheten har på den aktuella marknaden och ekonomin. Dessutom bestämma hur mycket du behöver låna. För detta projekt, kommer att vi anta det är mindre än £162,500, som skulle anses vara ett litet företag lån.

• Skapa en femårig affärsplan och försök att säkra minst 20 procent för en handpenning. Några långivare erbjuder alternativ som inte kräver en handpenning. Men i verkligheten köper en verksamhet är jämförbar med köpa ett nytt hem, som ofta kräver en handpenning. Femåriga affärsplanen måste inkludera ett bokslut, en resultaträkning och en redogörelse för beräknade inkomster. För ett befintligt företag är numrerar som ingår i dessa uttalanden avgörande.

• Jämför business lånevillkor, priser och villkor bland olika finansinstitut. Besluta om en och boka tid.

• Förbered dig för din första intervju med den finansiella institutionen i ditt val genom att vara redo att övertyga den finansiella medarbetaren till hur mycket du vill detta. Till exempel informera dem om oavsett om du är villiga risk dina egna pengar eller andra tillgångar. Har din affärsplan redo att presentera, också. Detta kommer att visa ert engagemang för uppgiften. Kom ihåg att din affärsplan kräver exakta siffror och en väl genomtänkt handlingsplan.