mynewspapers.net

Hur får man ett jobb inom modebranschen

Hur får man ett jobb inom modebranschen


En stark modebranschen har varit en Storbritanniens mest kända efter kriget framgångar, även med i OS 2012 avslutningsceremonin. Det har gett upphov till världen kända formgivare och industrin erbjuder ett urval av många olika jobb. Yrkesutbildning erbjuder en direkt rutt i mode, ofta i den tekniska och tillverkning sidan. Du kan också välja en mer akademisk bana, vinner en grad och gör forskarnivå. Detta är allt mer ses som sätt att få fotfäste i ett avlönade jobb i en konkurrensutsatt och globaliserad industri. I verkligheten finns det många olika vägar in i mode och passion är viktigaste. Kommunikationsfärdigheter är väsentliga, så börja med att uppnå standard skolan kvalifikationer, inklusive matematik och engelska.

Instruktioner

Konstruktion och tillverkningVälj antingen en yrkesinriktad fashion award, som en nationell yrkesmässig kvalifikation (NVQ) eller ett konst- och universitetsstudier. NVQ lära praktiska färdigheter. Från dessa kan du gå på lärlingsutbildning eller en entry level jobb, och du kan välja att avbryta din formella akademiska utbildning i detta steg. Om du skulle hellre göra en grad, utgör en grundkurs grunden för en konstnärlig utbildning vid universitet. Du kan behöva göra detta efter att ha avslutat A-nivåer, där du börjar att specialisera sig. Ibland, kanske folk att fylla en mode och textil A-nivå redan har en portfölj tillräckligt bra att gå direkt till viss nivå.Välj kurs och college noggrant. Delta i öppet hus och fråga om vilka roller kursen kan leda till. Välj en kurs med bra faciliteter och massor av kontakttid, att hjälpa dig att få de praktiska färdigheterna viktigt att ett jobb i mode. Yrkesinriktade utbildningar bör hjälpa dig att hitta sysselsättning efter avslutad, och omfattar enheter för hur du sammanställer ett CV och ansöka om roller i branschen.Anmäl dig på en relevant examen kurs, om tar en akademisk väg. Fashion grader fortsätta pedagogisk tekniska skicklighet, men du kanske inte vill vara i tillverkning och design. I detta fall, titta på alla de kurser tillgängliga. Populära områden är mode illustration, fotografi eller marknadsföring. Efter examen kurs kan du gå vidare till ansöker om relevanta jobb eller bär i utbildning.Välj ett relevant påbyggnadsutbildning, om du vill ange din valda yrke hitåt. Många kända namn deltog magisterexamen kurser på prestigefyllda London högskolor innan du startar karriären catwalk. Detta är inte den enda vägen för designers men fortfarande ses som ett bra sätt i till couture och betyder kan du också ansöka om arbete som assistent eller handledare efter avslutad. Högskolor har oftast bra resurser för att hitta dessa roller.

Posten nivå tjänstesektornAnsöka om en ingångsnivå roll i fashion promotion. Detta är en utmärkt plats för att lära känna frontlinjen av industrin. Behöver du vanligtvis ett grundläggande CV, eller att slutföra ett företag ansökningsformulär.Läs mer om branschen medan du arbetar. Du kommer att upptäcka hur inköp, lager kontroll och förvaltning fungerar. Du behöver inte en formell utbildning att starta i detaljhandeln men entusiasm och ett intresse för mode får du till mer prestigefyllda butiker.Ansöka om olika roller, använda dina kunskaper om lärda som en språngbräda för jobb. Erfarenhet inom denna sektor leder direkt i till karriärer inom high-end fashion promotion, köpa, personlig shopping, förvaltning eller marknadsföring.