mynewspapers.net

Hur får man en svart ljus tatuering

Hur får man en svart ljus tatuering


Som vi lär oss mer om bläck och olika tatuering tekniker, hitta vi nya och spännande sätt att anpassa tatueringar. Ett sätt är med en svart ljus tatuering, en tatuering som visar endast under svart ljus.

Instruktioner

• Kom ihåg att handskriften som används i svart ljus tatueringar inte FDA-godkända för användning på människor. Det finns en typ av bläck med FDA-godkännande i användningen av djur (till exempel fiskar att vara taggade och spåras för migrationsmönster) vilket verkar vara säkra för människor.

• Ta reda på vilken typ av bläck används. Tryckfärger med Everglow eller fosfor i dem rekommenderas inte. Chameleon tatuering bläck verkar vara det säkraste bläcket.

• Bestäm vilken färg du vill. Det finns många olika färger som lyser under en svart ljus. Vitt är dock den enda färgen som kommer att helt försvinna om du inte är under ett svart ljus. Detta är viktigt om du har ett jobb som inte kommer att tillåta tatueringar eller en nära anhörig som inte gillar dem.

• Sök efter en tatuerare som gör svart ljus tatueringar. Många tatuerare kommer att inte göra dem på grund av de potentiella riskerna från bläck. Black light tatueringar är dessutom svårare att göra än vanliga tatueringar.