mynewspapers.net

Hur får man en rik kille

Hur får man en rik kille


Enligt rapporten 2012 rikedom finns över 9,5 miljoner män i världen som tjänar under ett halvt miljoner pounds per år. Många kvinnor fantisera om dating en man med obegränsade medel. Det ligger i vår natur att känna ekonomiskt trygg. De vill kunna shoppa, gå på semester, äta på fina restauranger och bo på Hotell, närhelst de vill. De vill inte behöva spara upp för det. Lisa Johnson, författare till "Hur snara en miljonär," hävdar att kvinnor är genetiskt programmerade att gå efter framgångsrika män. Att hitta en rik och framgångsrik man betyder dock inte nödvändigtvis att du hittar kärlek och lycka. Ha detta i åtanke när du följer stegen som kan hjälpa dig att hitta en förmögen man.

Instruktioner

• Gå där rika går. För att hitta en rik man, kommer att du behöva vara där de är. Istället för att få ditt kaffe från en lokal kafé, försök få en kopp kaffe i det finansiella distriktet. Andra platser finns rika män är charity evenemang och på golfbanan. Volontär på en välgörenhetsgala och överväga att spara upp för att gå med en country club även om du inte gillar golf. Andra sporter rika män spela inkluderar krocket och skålar.

• Besök hög slut restauranger och hotell. Män med pengar ofta äter på lyxiga steak houses och bo på posh hotell. Sitta i baren hotell eller restaurang och beställa en drink. Före middag, kommer att de flesta män ha en drink i baren först. Se till att få uppmärksamhet.

• Få en makeover, om det behövs. Män med pengar är kända för att falla för kvinnor som skulle kunna övervägas arm godis. De vill kunna visa upp sina kvinnor för deras rika vänner. Få en ny outfit, få ditt hår och naglar gjort, och har din make-up tillämpas felfritt. Du ser ut som du är på deras nivå. Men överdriv inte; du vill inte se ut som du försöker för hårt. Försök att inte se ut som ett guld grävare, eftersom rika män tenderar att känna detta.

• Bli en lyx fastighetsmäklare, privata jet flygvärdinna eller ens en concierge på ett fem-stjärnigt hotell. Människor i dessa yrken som alla kommer i kontakt med rika män på ett eller annat. Om du arbetar med eller bland rika män, är chansen att en märker du större.

• Registrera dig för en online dating service för miljonärer. Millionairesclub123.com är en sådan dating service. Sajten har en databas med kvinnor som söker till datum miljonärer. Tjänsten följer millionaire's önskemål och försöker matcha honom med en tjej som motsvarar hans krav. Denna tjänst är gratis till kvinnorna.