mynewspapers.net

Hur får man en personlig check inkasserades om du inte har ett bankkonto

Hur får man en personlig check inkasserades om du inte har ett bankkonto


Tjänat en personlig check när du inte har ett bankkonto kan ofta vara svårt och frustrerande. Det är dock inte omöjligt. Du måste bara veta var du kan betala den. När tjänat en personlig check utan konto behöver du ett foto-ID att bevisa din identitet. Beroende på var du kontanter checken debiteras du en check inlösning avgift.

Instruktioner

• Titta på framsidan av kontrollen att avgöra vilken bank check dras på. Besöka banken för att betala din check. I de flesta fall, kommer banken checken är dragen på kontanter check för dig att undvika problem för dess kunden. Banken kommer sannolikt att debitera dig en avgift kontanter checken. Avgiften varierar från bank.

• Öppna ett konto på en bank som du väljer. Genom att öppna ett bankkonto, kan du sätta in checken till ditt nya konto. Du kan göra ett kontantuttag från kontot. Ofta, banker kommer att hålla din check för ett par dagar att ge det tid att rensa. Detta protokoll varierar från bank.

• Besök en check inlösning organ, såsom de som ger avlöningsdag förskott. Dessa typer av byråer kommer allmänt pengarna en personlig check för dig om du accepterar att betala check checkinlösen avgift. Denna avgift är vanligtvis en viss procentdel av check.

• Shoppa. Många butiker och livsmedelsbutiker kommer pengarna din personlig check om du gör ett köp från deras butik. Innan du fyller din varukorg med objekt ska du tala med en chef att se till att din check kan lösas. När inlösning checken, kommer att butiken dra kostnaden för de objekt du köper och ger dig återstoden.