mynewspapers.net

Hur får man en Nose Piercing

Hur får man en Nose Piercing


De flesta om inte alla body piercing salonger kommer att utföra näsa piercingar. Både septum och näsborren piercingar går igenom brosk, vilket gör dem mer smärtsamt än mindre-common ögonbryn, tunga och navel piercings. De flesta hittar piercing's utseende värt smärtan och underhåll, och många stolta över deras förmåga att motstå en smärtsam procedur. Välja en ansedd piercing parlour och efter eftervård rekommendationer är det bästa sättet att få en näshåltagning med minimal risk.

Instruktioner

• Kontakta din läkare för att kontrollera att du är uppdaterad med hepatit B och stelkramp immunisering. Om du är gravid eller har allergier, tala diabetes, en hudsjukdom, infektioner eller om du har utvecklat keloider på senaste sår, med din läkare innan du får en piercing.

• Välj en respektabel piercing salong. Prata med flera av dina vänner som har haft piercingar gjort eller kontrollera medlem locator på safepiercing.org att hitta en förening av Professional Piercers (APP) certifierade piercer i ditt område.

• Ät en måltid inom fyra timmar besöker salongen. Dricker alkohol, tar aspirin eller inte dricka koffein, som tunna blodet. Om du har långt hår, knyta den tillbaka i en hästsvans. Du behöver inte ta smycken med dig, eftersom alla piercing salonger har ett urval av smycken som kommer med piercing.

• Ta ett giltigt körkort eller pass med dig för att verifiera att du är 18 år eller äldre. Om under 18, ta med en förälder med dig. Mest piercing salonger kommer inte pierce minderåriga utan föräldrarnas medgivande.

• Rådgör med din potentiella piercer att lära sig om riskerna med att få näsan genomborrad. Om nervös, kan du fråga att titta på GENOMTRÄNGARE förbereda ett förfarande. Hon ska tvätta händerna och sätta på ett par nya handskar. Smycken ska förseglas i påsar och placeras på en bricka. Om piercer använder nålar snarare än en Statim, måste nålar förseglas i sterila påsar, aldrig återanvändas eller indränkt i sterilisering vätska. Välj en annan piercing salong om GENOMTRÄNGARE inte följer denna praxis.

• Följ eftervård instruktionerna från din piercer. Tvätta alltid händerna innan du vidrör eller rengöring piercing. Blötlägg en bit kompress eller pappershandduk i saltlösning och håll den över piercing för fem till tio minuter om dagen, följt av en sköljning. Dessutom tvätta piercingen med antibakteriell tvål en gång om dagen, följt av en sköljning. Undvik att bära smink runt piercingen och undvika koffein, acetylsalicylsyra, cigaretter och alkohol. Fullständig läkning tar 3 till 6 månader.