mynewspapers.net

Hur får man en Madison piercing

Hur får man en Madison piercing


En Madison piercing är en yta piercing i huden på nedre delen av halsen, precis ovanför nyckelbenet. Denna typ av piercing var ursprungligen känd som en nyckelbenet piercing, men har kommit att bli känd under namnet den vuxna skådespelare Madison sten, först att popularisera denna typ av kroppsmodifikation. Madison piercingar är mycket mottagliga för migration eller avvisande--där läkningsprocesser resultera i huden driver piercing bort eller jämna ut helt - vilket gör noggranna förberedelser för din piercing mycket viktigt.

Instruktioner

• Rengör det område du vill har genomborrat. GENOMTRÄNGARE kommer också rengöra din hud, men du bör se till att tvätta med tvål och vatten själv innan du går för din piercing.

• Välj din piercer. Helst vill du ha din Madison piercing gjort av någon som har lång erfarenhet av surface piercingar i allmänhet, och som också har gjort denna specifika typ av piercing innan. Minst den studio du väljer bör verkar vara ren, bör ha en autoklav steriliseringsapparaten och bör förfoga över varje nål efter en användning. Tveka inte att fråga din piercer frågor om hans eller hennes erfarenhet, eller om du vill titta på bilder av tidigare arbete att se till att det ser bra ut.

• Överväga en kontaktyta piercing istället. Denna typ av piercing är betydligt mindre känslig för migration, avvisande och ärrbildning, och kommer att titta mycket samma som en sann Madison piercing. En Madison piercing kommer att sätta in en singel lappar av smycken genom två hål, kommer att en yta kontakt piercing göra två separata hål och använder en distinkt bit av smycken i varje. Eftersom smyckena används är mindre, yta kontakt piercingar läker snabbare och är mindre benägna att ärret. Din piercer kan hjälpa dig avgöra om detta alternativ är rätt för dig.

• Välj dina smycken. Din piercer bör kunna ge dig råd om lämplig smycken mätare, form och material för din piercing. Se till att det objekt som du väljer är polerad till en speglad yta är fri från ytan repor eller andra brister och är steriliserade före införseln.

• Identifiera den exakta platsen där du vill ha din Madison piercing. Din piercer bör markera den exakta platsen på din hud och du bör se till att det ser bara hur du vill att det innan din hud är genomborrad.

• Koppla av. Luta dig tillbaka och ta ett djupt andetag, och lämna dig själv i din piercer kapabla händer.

• Ta någon eftervård information som din piercer ger, och följ instruktionerna till punkt och pricka.