mynewspapers.net

Hur får man en kille att märker du om du är blyg

Hur får man en kille att märker du om du är blyg


Det kan ta en hel del arbete för att få en kille att märker du om du är blyg. Det finns dock flera sätt att få en kille att märker du även om du inte är aggressiv typ. Var noga med att veta så mycket som möjligt om killen du gillar. Att känna killens hobbies och intressen kan hjälpa inleda samtal och låta en kille att känna sig bekväm med att prata om vad som är viktigt för honom. Med en subtil strategi har sina fördelar. Några killar skräms av kvinnor som kommer på för stark, så kan det vara bättre att ta en mindre framåt strategi, som ger honom att ta steget.

Instruktioner

• Läs om killens intressen och hobbies. Forskning någon sport han spelar eller njuter av att titta på. De flesta killar njuta av sport. Om du lär dig om sport han klockor eller hans favorit lag, som är ett bra sätt att engagera sig i ett samtal med honom. Talar om gemensamma intressen kommer att uppmuntra den killen du vill ha mer samtal med dig.

• Flirta med honom. De flesta killar inte kan plocka upp på flirta beteende. Men även om du är blyg, kan du göra subtila saker. Han kommer att uppskatta dig verkligen skratta åt sina skämt. De flesta killar njuta någon tjej som skrattar åt deras skämt, det gör att de känner sig bekväma och uppmuntrar mer interaktion.

• Göra ögonkontakt med killen du gillar. Även om du är blyg, visar tittar i ögonen på killen du honom att du bekräftar hans närvaro, och det kan antyda att du är intresserad av honom.

• Smile. Leende är en välkomnande gest. För killar visas tjejer som smile mer tillgänglig. När någon ler, verkar hon lyckliga och glada. Killar dras till kvinnor som ler och roa sig själva. Något så litet som leende kan gå långt för att uppmuntra en kille att närma sig någon kvinna. Det är bäst att Le när att göra ögonkontakt en kille under någon interaktion, inklusive allmän konversation till förbi honom på skolan eller arbeta.

• Klänning att imponera. Hur du klär dig kommer att göra skillnad för en kille. Om du klär väl och kan prata fotboll kan öka du dina chanser att få killens uppmärksamhet. Klä vackert men inte alltför provocerande. Blygsamma kjolar och klänningar är godtagbara. Avslöja kan för mycket ge fel intryck.