mynewspapers.net

Hur får man en Adidas sponsring

Hur får man en Adidas sponsring


Adidas Corporation erbjuder sponsring möjligheter för idrottare, lag, franchising, idrottsevenemang och andra sport-relaterade företag. Dessutom ger adidas sponsorships utanför sport, som med film eller musik ventures eller via produktplacering. För individ eller grupp hoppas säkert sponsring med corporation, är det viktigt att lämna ett klart och fokuserat förslag med fördelar för båda parter noga anges.

Instruktioner

Hur får man en Adidas sponsring

• Samla in information om din publik eller deltagare, om begär sponsring för en händelse. Det är viktigt att veta åldrar, inkomster, könsfördelningen och utbildning på den genomsnittliga deltagaren på ditt evenemang. Sådan information används av potentiella sponsorer för att bedöma värdet av sponsoren tillfälle. Ett utmärkt tillfälle har en publik som matchar en Corporations nyckel demografiska.

• Samla stödjande material. Bilder, broschyrer och reklam från tidigare händelser bidra till att stärka en sponsoren förslag paketet om planerar sponsring för ett lag, franchise eller återkommande händelse.

• Utarbeta en kortfattad beskrivning av din sponsring begäran. Inkludera vem, vad, var och när. Som kräver sponsoren? Vilken händelse eller funktion sponsrade partiet deltar? Var och när det sker? Inkludera så många uppgifter som möjligt, och kom ihåg, detta är ett säljargument.

• Skapa ett förmånspaket. Sponsring är en möjlighet för alla parter, så det är viktigt att du tar möjligheterna till adidas Corporation klart framgår. Förmåner inkluderar ofta VIP-behandling, gratis marknadsföring, möjligheter för monter placering eller dela ut kuponger och mycket mer.

• Skriv brevet för sponsring. Om idrottsrelaterade, bör det ställas till de lämpliga sports marknadsvaror avdelning, till exempel tennis, fotboll eller fotboll. Om inte, det ska riktas till adidas underhållning. I första stycket, detalj din händelsen eller möjlighet. I andra, diskutera din publik eller deltagare. Kom ihåg att sponsring måste gagna båda parter, så se till att din publik linjer med en målgrupp för adidas Corporation. I tredje stycket, i detalj alla fördelar adidas skulle få genom att sponsra din sportevenemang. Avsluta med att tacka dem för deras ersättning och lovar att följa upp med kontakt. Lista dina kontaktuppgifter i slutet.

• Göra kopior av kompletterande material, som fotografier eller, om du med en ideell organisation, en 501(c)(3) uttalande. Inkludera kopior med ditt bidrag, att se till att hålla originalen.

• Montera dina paket och skicka den till rätt avdelning. Vinnarna kommer att kontaktas av adidas för vidare instruktioner.