mynewspapers.net

Hur får man det mesta av löpband utbildning

Hur får man det mesta av löpband utbildning


Du kan inte alltid få utanför för en körning. Hårt väder, korta dagar och dålig luftkvalitet kan hindra dig från att köra utomhus. Löpband kan du köra när utomhus författningarna tvinga dig inomhus. Även om löpband träning inte kanske din favorit träning, kan det hjälpa dig att hålla formen och förbättra prestandan med tid och disciplin.

Instruktioner

• Intervallpass. Under intervall, växlar mellan perioder av hög intensitet kör och låga till måttligt perioder av återhämtning. Till exempel, Vrid upp löpbandet hastighet så du tävlar vid högsta hastighet kan du behålla under 60 sekunder. Aktivera löpbandet hastighet ner till en lätt joggingtur i 2 minuter att återhämta sig efter 60 sekunder. Med ett löpband för intervallträning kan du enkelt styra din takt och övervaka tid mellan seten.

• Öva din form. Kör med dålig teknik sätter extra påfrestningar på kroppen, energislöseri och kan leda till överanvändning skador. Du behöver inte fokusera på vägen eller trail på ett löpband, vilket gör det lätt att fokusera på teknik. Koppla av överkroppen, vilket minskar spänning som bränner onödigt energi låt din strike mark runt bollen på din fot och bort från hälen. Detta håller dig lättare på fötterna och minskar risken att utveckla överanvändning skador som plantar fasciit och benskydd spjälor.

• Kör med en partner. Löpband utbildning kan kännas tjatigt, särskilt om du behöver sätta i miles eller en högintensiv träning. Träning med en partner hjälper dig att hålla dig motiverad. Hitta en kollega eller familjemedlem som kan träffa gymmet med dig. Träna med någon som är utbildning för samma race gör det lättare att planera din träning. Även om du inte hittar någon att springa på löpband med dig, kan bara gå till gymmet med en partner vara ansvarighet nog får du genom din kör.