mynewspapers.net

Hur får man den brända lukten & fläcken av Popcorn ur mikrovågsugnen

Hur får man den brända lukten & fläcken av Popcorn ur mikrovågsugnen


Popcorn är en njutning att njuta av när som helst på dagen, men det är ibland svårt att hantera enstaka bränd lukt och fläckar det kan lämna i mikrovågsugnen. Kvardröjande brända popcorn lukten kan vara obehagligt. Lyckligtvis finns det ett sätt att ta bort lukt och fläckar från popcorn missöden ut från din mikrovågsugn. I tid, din mikrovågsugn kommer att komma tillbaka till det normala och du kan börja poppar majs igen--utan att bränna det denna gång.

Instruktioner

Att få brända Popcorn lukten ur mikrovågsugnenHäll en liten mängd vit vinäger eller citronsaft i en skål eller kopp. Kontrollera att skål eller kopp är mikrovågsugn säker.Placera bunken av vit vinäger eller citronsaft i mikrovågsugnen. Värm vätskan i två till tre minuter eller tills det är ångande. Låt den skål eller kopp flytande Sit i mikron i minst 30 minuter. Varm ättika eller citronsaft kommer att absorbera lukten.Placera 2 tsk marken kaffe och en 1/2 kopp vatten i en skål eller kopp. Sätta den skål eller kopp i mikrovågsugnen och värme i två minuter. Som vinäger absorberar det malda kaffet brända popcorn lukten.Upprepa om lukten kvarstår.

Att få Popcorn fläckar av mikrovågsugnKoppla ur mikrovågsugnen. När du rengör insidan av mikrovågsugnen, kommer du att använda tvål och vatten. Det är bäst att koppla ur mikrovågsugnen för att förhindra elstötar.Blöt ett ark hushållspapper med varmvatten och tillämpa två till tre droppar diskmedel. Torka på insidan av mikrovågsugn med fuktig pappershandduk. Pappershandduk bör något fuktig, inte genomblöt.Använda en annan pappershandduk, fuktad med vatten bara, att rengöra alla tvål rester. Använd ett ark hushållspapper för att torka väggarna i mikrovågsugnen.Doppa två till tre ark hushållspapper i aceton. Pappershandduk bör inte blötläggning med aceton, bara lätt fuktad. Skrubba bort popcorn fläckar med pappershanddukar.Torka bort varje spår av aceton med en fuktig pappershandduk med två droppar diskmedel. Använda ett annat papper att ta bort tvål rester. Upprepa steg om det behövs.