mynewspapers.net

Hur får man Brassiness ur ditt hår efter blekning

Hur får man Brassiness ur ditt hår efter blekning


Om du inte är en naturlig blond, kräver färga håret till en blond färg vanligen blekning behandlingar. Dessa behandlingar är utformade för att beröva hår dess färg, lämnar efter sig en blond färg. Dock om inte ordentligt gjort, kan dessa behandlingar också lämna ditt hår missfärgat och trist med mässings, orange toner. För att åtgärda en slumpartad blekning behandling, kommer att du behöva tillämpa en hår toner i håret.

Instruktioner

• Köpa ett hår toner kit från din lokala skönhet leverans butik eller kemist. I toner kit kommer med alla objekt som du behöver ta bort brassiness från ditt hår--tonern, plasthandskar, ansökan flaska och en spatel att blanda flytande toner formler.

• Sätt på plasthandskar. Hår toner som kommer i grädde formler är vanligtvis före blandade, så att du kan placera den hår tonern direkt på håret. Flytande formler måste blandas. Följ anvisningarna på baksidan av paketet för att blanda instruktioner.

• Häll hår toner i applikatorn flaskan. Mätta mässings områden med den hår tonern. Använd en överstrykningspenna pensel att försiktigt borsta toner på mässings områden. På baksidan av paketet förklarar du hur länge du kommer att behöva lämna toner på håret.

• Efter den angivna tidsperioden, skölj toner ur håret med ett schampo för färgat hår. Redken, Phyto och L'Oreal är ärevördiga leverantörer av schampo och balsam för färg-hår (se resurser). Efter schamponering håret, Använd ditt balsam. Låt balsamet bo på håret i några minuter. Spola bort balsam med varmt vatten och stil som vanligt.