mynewspapers.net

Hur får man "Blanka kinden" utseendet

Hur får man "Blanka kinden" utseendet


Den blanka kind ser är en make-up-teknik som gör kinderna ser daggiga och färska, ett avsteg från matt utseende som mest grundläggande ansikte pulver kan skapa. Den blanka kind ser är ungdomlig och flörtig och enkelt att skapa med några enkla make-up verktyg du kan redan har på handen. Öva programmet några gånger kommer att se till du har en felfri daggiga kinden som ser naturliga men trendiga samtidigt.

Instruktioner

• Gnida en fuktkräm till äpplet av dina kinder. Om din hud är torr, det ser matt och blir svårt att slå blankt.

• Applicera foundation i ansiktet får en tydlig, även hy. Inte toppen med ett ansikte pulver, eftersom detta kommer att njuta av några av fukt från huden och att det ser mindre glänsande.

• Rub grädde rodna på äpplen av dina kinder i en nyans du gillar, till exempel rosiga rosa eller persika. Powder blush bör inte användas för blanka kinden utseende. Du kan hitta krämrouge på de flesta varuhus kosmetika räknare eller apotek.

• Använda en flytande highlighter över krämrouge. Highlighter är en skimrande typ av make-up som reflekterar ljus och gör huden ser glansigt, och det finns på alla kosmetika butik eller apotek.

• Gnugga en prick av tydliga läppglans över dina kinder att lägga till extra glans och hjälpa sminket stannar på plats.