mynewspapers.net

Hur får man barn kläder till grossistpriser

Hur får man barn kläder till grossistpriser


Shopping för säsongsartiklar som vinterjackor och strumpan upp på back-to-school kläder grunderna kan bli dyrt för föräldrar, särskilt om de har fler än ett barn. Söka efter fynda till grossistpriser kan hjälpa föräldrar minska kostnaderna för kläder. Om du är villig att investera tid i att utforska var man kan köpa barnens kläder på grossistpriser och djupt rabatterade märkeskläder, kan du hitta fynd på kvalitet artiklar.

Instruktioner

• Besök din stadens modedistrikt att lära sig om grossist butik timmar och politik för allmänheten. Medan de flesta leverantörerna i grossistledet kommer att endast sälja produkter till företag, kan vissa ha speciella dagar när de öppnar upp sina butiker för allmänheten för exempel försäljning. Allmänhet sälja i minut timmar vid partihandel butiker är ofta inte annonseras.

• Genomgång från dörr till dörr av modebutiker distriktet att avgöra vilka företag har allmänhet sälja i minut timmar. Om du besöker New York City och vill att fynda kläder, gå till plagg-distriktet, som ligger i midtown mellan femte och nionde Avenue, spanning 34th till 42nd Street.

• Leta efter flygblad och skyltar annonsförsäljning. Partihandel butiker och showrooms hyra människor att dela ut flygblad och bära skyltar reklam special promotion timmar och nya transporter av varor, så när man vandrar se till att uppmärksamma shop anställda dela ut flygblad om försäljning.

• Besök webbplatser som The Budget Fashionista som publicera kalendrar grossist händelser i större städer.

• Sök dina lokala tider för warehouse butiker i ditt område. Ring dem och fråga om de säljer barnkläder och om de har en utleverans schema. Partihandel centrala webbplats listar lager runt om i landet.

• Shoppa kläder på outlet gallerior. Många outlet-butiker säljer överlager artiklar på eller nära grossistpriser. Finns outlet mall kedjor med platser över hela landet. September 2010 har Prime Outlets 21 platser med flera populära barn märken. Premium Outlets har nästan 70 platser.

• Shoppa på varuhuset outlets. Stora varuhus som Saks Fifth Avenue och Nordstrom har också outletbutiker som Saks 5th och Nordstrom Rack som säljer barnens kläder.

• Prata med andra föräldrar på ditt barns skola, Sportspel och din plats för tillbedjan om shopping för partihandel fynd och exempel försäljning. Informella samtal kan leda till användbar information om var du hittar bra försäljning.

• Be dina vänner om de tillhör någon inbjudan-bara mode webbplatser som Rue La La som erbjuder exempel försäljning och lager händelser från kända designers.

• Gå med rabatt mode webbplatser. Vissa webbplatser kan du gå med i en mailinglista att ta reda på när nya inbjudningar är tillgängliga, medan andra endast erbjuder medlemskap via medlem remisser.