mynewspapers.net

Hur får man barn i kataloger

Hur får man barn i kataloger


Det finns ingen tvekan om att du har den sötaste ungen runt, men att få ditt barn märkte och anlitade till modell kläder i en katalog kräver mer ansträngning än bara ser bedårande. Om du tror att ditt barn är modell material och har förmågan att följa anvisningar, sitta still och posera för foto skott, då kan du överväga att vidta åtgärder för att hitta ditt barn modellering jobb.

Instruktioner

• Hitta ett barn modellering byrå med ett gott rykte. Bra byråer avgift aldrig en förskott; de tar en andel från varje jobb som ditt barn är klar. Gör din forskning. Var noga med att byrån du väljer böcker jobb för kataloger. Vissa organ bara göra reklam och banan jobb.

• Ha några bilder tagna av ditt barn att Visa byrån. En enkel bild visar hur kläder hänga på ditt barn och en tydlig headshot kommer att göra susen. Du kan gå till din lokala köpcentret; mall fotografer vet ofta vilken typ av bilder att ta om du berätta för dem vad du behöver bilder för.

• Skicka in några fotografier av ditt barn till en byrå som du vill arbeta med. Skicka in ett huvud skott och en full kropp skott.

• Ring och ställa in en intervju för ditt barn vid myndigheten. Vara beredd att fråga alla frågor du har.

• Fråga kemikaliemyndigheten om de tjänster som den erbjuder. Ta reda på om det bygger en portfölj för ditt barn eller om du måste skapa egna.

• Skapa en portfölj om din agent inte ger tjänsten för dig. Inkludera huvud skott, högtidskläder skott och casual kläder skott. Presentera bilder, blåst upp och in i tydliga sida beskyddare.

• Om ditt barn har godkänts av byrån, kan du börja gå på avtalade tider som din agent berättar om. Dessa utnämningar är vad kommer att landa ditt barn en betalande uppdrag. Se det som en gjutning samtal för modeller.