mynewspapers.net

Hur får man 40s lockar med en locktång

Hur får man 40s lockar med en locktång


Skapa vällustig vågor och glatt 1940-talet lockar med en locktång, ungefär som signatur frisyr av Veronica Lake. Fat lockar är enkla att stil och ger dig en elegant 1940-talet stil curl att bära på en utekväll, till en mer avancerad frisyr på jobbet eller en formell gör lämnar dina lås ner. Det är enkelt att forma håret precis som på 1940-talet pin-up eller starlet till en läcker, lång frisyr.

Instruktioner

• Tvätta och villkor håret med volym schampo och balsam. Föna håret på en låg inställning, då del djup åt sidan.

• Värm locktången.

• Curl håret i 1-tums sektioner. Separat en 1-tums delen, borsta ut tovor. Öppna förvärmd locktången och slå ner på håret, sedan skjut locktången ner till slutet av avsnittet så att ändarna är under toppen av fat. Rulla fat under och upp mot hårbotten. Stoppa ungefär en tum från din hårbotten att hålla från att bränna huden. Spritz med hårspray och hålla i ungefär en minut. Rulla ihop och släpper, om curl till ena axeln. Fortsätta curling 1-tums sektioner av hår tills alla håret är hoprullade.

• Borsta ut alla dina lockar, så att de tar en slät, vågiga look. Spritz tre till fem pumpar gelatinets spray in i handflatan, gnugga händerna tillsammans och kör händer genom ditt hår för att definiera lockarna. Spraya håret med hårspray att ställa in stilen.