mynewspapers.net

Hur får jag till min Blackberry Storm bort texter?

Hur får jag till min Blackberry Storm bort texter?


När du tar bort ett meddelande från din BlackBerry Storm telefon, är det borta från enhetens minne. För att spara enhetens minne och hålla din Blackberry bort rör sig snabbt, BlackBerry operativsystem inte spara texter, e-post eller filer. Det enda sättet att återställa borttagna textmeddelanden på BlackBerry Storm är att återställa din telefon från en backup-fil från din BlackBerry Desktop Manager.

Instruktioner

• Slå på datorn och slå på din BlackBerry Storm. Anslut din BlackBerry Storm till datorn via USB-porten, med en USB-kabel som följde med telefonen köp.

• Öppna BlackBerry Desktop Manager (se resurs 1) om den inte öppnas automatiskt när du har anslutit BlackBerry Storm till datorn. Gå till Start > alla program > BlackBerry att öppna BlackBerry Desktop Manager manuellt.

• Öppna programmet säkerhetskopiering och återställning från huvudskärmen för BlackBerry Desktop Manager. Klicka på "Återställ" på nästa sida. Välj den säkerhetskopia som du vill återställa dina borttagna meddelanden från och klicka på "Öppna".

• Klicka "Ja" för att bekräfta ditt val och lämnar BlackBerry Storm ansluten till datorn tills du ser ett bekräftelsemeddelande som talar om återställningsprocessen har slutförts.