mynewspapers.net

Hur får jag Sirius Radio i min Ford Escape genom min vanliga Radio?

Hur får jag Sirius Radio i min Ford Escape genom min vanliga Radio?


Satellitradio har blivit mycket populärt de senaste åren på grund av mångfald av program som finns tillgängliga. Från sport till Big Band gamla godingar finns det något för alla. Problemet är att många fordon, även den Ford Escape, fortfarande inte kommer med satellit radio funktioner. Den goda nyheten är nu finns det sätt att använda satellit-radio i din bil även om den bara har en vanlig radio installerad.

Vilken satellit Service är bäst för dig?

Det finns två huvudsakliga satellittjänster: XM och Sirius. Båda har en hel del den samma program eftersom de är mitt i en fusion. Det finns vissa skillnader, främst med sportprogram. Några högskolor har avtal med endast en leverantör, till exempel. Så kolla in båda planerna innan du köper en satellitradio att se till att du köper rätt produkt.

Jag köpte en satellitradio, nu vad?

Det finns boom lådor och andra talare alternativ att spela satellitradio i hemmet, vill de flesta människor satellitradio i sina fordon. Det är där bilmonteringssatsen kommer in. En satellit bilmonteringssatsen kan satellit-radio att spela via bilens befintliga högtalare.

Hur fungerar satellitradio med min befintliga Radio?

Ett system för radio kommer att i princip ansluta direkt i din radio. I instruktionerna, hittar du en lista över radiostationer i 80 och 90 numrerade stationer. Thumb genom dessa stationer via din radio och hitta en som inte är i bruk. Gå sedan in i satellit-menyn. Det blir en snabb som läser FM-stationer. Öppna den prompten och välj samma station som du lärt dig bara var vakant. Välj "Ställ Station" på satellitmottagaren. Ange sedan det posterar på bilens nummer tangentbordet så du bara har till slå till en knapp för att få satellit service.

Det är störningar när jag lyssnar på satellitradio

Även om din lokala station inte har något på den kanal du väljer, vid olika tider på året blir det störningar. Också, om du reser, det finns en chans som andra städer kommer att ha en station på den kanal som du har valt. För att undvika detta krångel, överväga att ha en ljud-butik installera en FM direkt adapter/Modulator. Detta gör att satelliten att ta över hela bilradion varje gång den slås på. Det kommer att finnas någon störning detta sätt, och för att lyssna på vanlig radio, du helt enkelt stänga av satellitmottagaren.