mynewspapers.net

Hur får jag ett jobb för Monster Energy?

Hur får jag ett jobb för Monster Energy?


Om du är passionerad om extrema sporter och liknande Monster Energy Drink (Monster), kan du ha vad som krävs för Monster teamet. Denna energidryck vanligen sponsorer extreme-sports idrottare och är en regelbunden annonsör i den extrema-sport scenen. Monster har ett utbud av lediga jobb vid olika tidpunkter under hela året, det alltid söker medlemmar för dess Monster ambassadör Team som deltar i evenemang och offentliggör varumärket Monster.

Instruktioner

• Besöka Monster hemsida och Sök efter "Jobb" överst på sidan. Bläddra möjligheter. En mängd jobb visas sporadiskt, men det finns alltid öppningar för Monster ambassadör laget.

• Överväga dina autentiseringsuppgifter nyckeln till denna position innan du börjar ansökningsprocessen. Framgångsrika sökande ofta är energisk och har dynamiska personligheter, en förmåga att rekrytera andra, en förståelse av Monster varumärke och en kunskap och passion för extrema sporter.

• Tänk på din andra attribut. Monster syftar ofta anställda som har logistiska färdigheter, kan att framgångsrikt hantera sin tid och kan kommunicera effektivt. Dessutom måste du vara minst 21 år. Du måste också ha haft ett körkort i minst tre år.

• Förklara dina referenser och disposition varför du vill gå med Monster i ett följebrev. Uppdatera också ditt CV för att säkerställa att den avspeglar de drag Monster söker i sitt sökande. Skicka ditt personliga brev och CV till [email protected] och väntar på ett svar.