mynewspapers.net

Hur får jag en kopia av ett boardingkort från en tidigare flygning?

Hur får jag en kopia av ett boardingkort från en tidigare flygning?


Som boardingkort är mer ofta än inte skickas digitalt dessa dagar, du kommer att stå en ganska bra chans att kunna återge en kopia av en gammal en om behovet skulle uppstå. Om du är typen av person som aldrig tar bort ett email eller text meddelande och vägrar att rensa temporära filer från din dator, kan en kopia av ditt gamla boardingkort vara en fråga om några klick bort.

E-post

Många flygbolag e-boardingkort som PDF-filer antingen på begäran eller automatiskt. Logga in på e-konto du använde för att boka flyg och Sök efter namnet på det flygbolag du flög med din destination eller flygplatser du använde på din resa. Du kommer att kunna ladda ned och skriva ut ditt gamla boardingkort, förutsatt att du inte tar bort meddelandet det var ansluten till. Om du flög relativt nyligen och har bara tagit bort din resväg e-post, kolla din e-postkonto bin. Meddelanden till e-lagerplatser tas normalt bort permanent efter 30 dagar.

Mobil

Om du hade en boarding pass streckkod skickas till din smartphone, ta din telefon och bläddra igenom dina meddelanden att hitta den. Påskynda processen genom att använda enhetens text meddelande sökfunktion. Du kanske även kunna återställa ditt boardingkort SMS om du tog bort det eller har köpt en ny telefon eftersom du flög. Om du hade en app installerat på din telefon som backas upp SMS-meddelanden till molnet eller en PC suite som sparade meddelanden på datorn, kolla in relevanta program eller logga in på ditt moln lagring konto.

Hårddisk

Du har förmodligen hämtat ditt boardingkort innan du skriver ut den. Om du gjorde tillhandahålls det fortfarande på din dators hårddisk även om du inte sparade den, du inte har på avsiktligt eller oavsiktligt bort det under tiden. Slå din dator "Windows"-knappen och "E" för att få upp ett Explorer-fönster. Klicka nedladdningar i den vänstra rutan och söka efter ditt boardingkort PDF.

Alternativa möjligheter

Ditt boardingkort är inte det enda dokument som du kan använda som bevis på att du har rest på en viss flygning. Om du behöver ge bevis på transport till en försäkringsgivare eller något annat företag, kanske resor resväg eller flyg kvitto räcker. Om inte, du kan kunna begära bekräftelse att du flög från ditt flygbolag. Om allt annat misslyckas och du behöver spåra upp en fysisk boardingkort, kolla igenom resehandlingar och bagage du använde på resan i fråga.