mynewspapers.net

Hur får en investerare visum i Brasilien

Hur får en investerare visum i Brasilien


Brasilien är en av BRIC gruppen ekonomiskt framväxande nationer. Detta stora land har en mängd naturresurser och dess ekonomi växer stadigt. Efterfrågan på bostäder och nya produkter föreslår att Brasilien är ett bra investeringsobjekt. Brittiska medborgare behöver inte visum för att ange Brasilien för en semester, men om du vill bygga en verksamhet i Brasilien måste du ansöka om permanent uppehållstillstånd investerare visum, kallas en VIPER.

Instruktioner

• Inrätta ett företag i Brasilien först. Du kan ange Brasilien som turist, som låter dig 90 dagar i landet. Är det bäst att hitta en brasiliansk advokatbyrå som kan göra pappersarbetet för dig, inklusive inrättande av ett bankkonto och lämna in alla rätt företag och finansiella dokument till arbetsministeriet i Brasilien. När den har godkänt denna del av processen, informerar det dess konsulat i Storbritannien, att ansökan om visering kan fortsätta. Du måste följa denna process innan du ansöker om investerare visum i Storbritannien.

• Få en visumansökan från generalkonsulatet för Brasilien i London (se resurser). Du måste fylla i formuläret online. Skicka formuläret och glöm inte att skriva ut elektronisk mottagning. Bifoga ett passfoto till kvittera med lim och underteckna den. Håll att detta som du behöver det senare.

• Få en ACRO kriminalregister kontrollera intyg från föreningen av Chief poliser. Blanketter finns på webbplatsen ACPO (se resurser). Det finns en avgift för tjänsten. Handläggningstiden beräknas till två till 10 dagar.

• Samla alla dina dokument. Du måste inkludera: Passport långa formen födelseattest giftermål eller skilsmässa certifikat ACRO certifikat. Visum ansökan mottagits med foto och namnteckning.

• Ta dina dokument i person till Brazilian generalkonsulatet i London. inte den brasilianska ambassaden. Betala visum ansökningsavgiften med bankkort på konsulat, eller få en postanvisning betalas till Brazilian generalkonsulatet för rätt avgift vid tidpunkten för ansökan. Räkna med visum handläggningstiden ta mer än fem dagar.