mynewspapers.net

Hur en kvinna förföra en man?Förförelse intriger och fängslar genom lust. De stora seductresses av historia--Cleopatra, Eve och mytologiska sirener--visste detta och kunde fresta män av heder och dygd. Förförelse handlar inte om fysiskt som den mentala eftersom den lever på hjärnan, vid övertala en man falla mot hans vilja. För att få en man ogenerat lusting för en henne, måste en kvinna upptäcker hans svaga punkter och utnyttja dem mot honom, som vaktar honom om han har en hemlig njutning i att tas om hand. Förutom att utnyttja sina svagheter, finns det några andra praktiska knep en kvinna kan använda för att förföra en man.

Näsan vet

I en undersökning avslöjade 89 procent av männen att doften av en kvinna kan öka sin attraktionskraft. Dessutom medgav 55 procent av de män de skulle få undervattensmiljöer bara på grund av doften ensam. Som en av de mest kraftfulla undermedvetna influenser som påverkar dom om det motsatta könet, kan ensam rätt doften väcka mannens lust. Vissa aromterapi oljor, som sandelträ, rose, ylang ylang, jasmine och patchouli, förbättra naturliga feromoner, vilket gör en kvinna mer lockande med en man. Rätt kombination kan visa sig vara förförelse i en flaska.

Projektet inre Sex kattunge

För att korrekt förföra en man, behöver en kvinna att kanalisera sin inre fresterska, delen av henne som utmanar sexuella stereotyper, utstrålar förtroende och får vad hon önskar. Lång promenad, sitta med perfekt hållning och projektet styrka. Män är imponerade av förtroende. Sex kattungar stimulerar inte bara genom fysiska förmågor men också genom mental stimulans. Mesmerise honom med kvick och engagerande samtal. Män vill ha kvinnor som både fysiskt och mentalt fängslar dem.

Oavsiktlig inslag

Icke-verbal kroppsspråk är en bra indikation på intresse. framgångsrika seductresses använder det till sin fördel. Visa intresse genom icke-verbala kroppsspråk som inför honom, leka med hår, ibland bitande eller slickar läpparna och, mest viktigt, "av misstag" röra honom då och då. Röra sin arm kort i konversation, nonchalant borsta sin hand när nått för något eller bara lekfullt knuffa honom. Viktiga är att vara subtil samtidigt som det naturligtvis utvecklas.

Visuellt stimulera

Män är visuella varelser helt enkelt. En hälsosam figur med smickrande kläder kommer att locka varje människas fantasi. För att förföra, klä och bete sig som en kvinna, som i kjolar och klänningar. En flödande kjol är mycket mer sannolikt att väcka sin lust än tighta jeans. Kom ihåg dock, som medan män älskar visuell stimulans, det finns en fin linje mellan kläder den enhet män crazy och kläder som gör en kvinna visas slampiga. Att hitta rätt kombination mellan Visa och dölja kvinnligt kvaliteter är viktigt för förförelse. Förbättra och accent samtidigt mycket sin fantasi.

Byggnaden förväntan

Förförelse handlar om att förskjuta tillfredsställelse. Gå långsammare än han önskar. Bygga upp förväntan, spänning och spänning genom en variation av att spela "svårt att få." Skapa missnöje genom styrka intresse sedan dra bort något. Bygga förväntan och skapa missnöje håller honom på tårna, ständigt undrar där han står. Spänningen i förförelse ligger i jakten, inte erövringen.

Andra vapen i förförelse Arsenal

Andra tips och tricks i förföra en man är erotisk dans; som har en air av mystik; att ha en lugnande men mjuk, STRUP tonfall; avslöja djup karaktär långsamt. Mastering oskyldiga blickar med förföriska ögon; att välja lämplig plats; efter dating för lite, Visa honom hur mycket du önskar honom sexuellt genom att berätta honom och inleda kön.

Den hemliga ingrediensen

De flesta män vill bli förförd. Nyckeln, låter dock inte en man som vet att han är att bli förförd. I själva verket fungerar förförelse mycket bättre när han tror han är förföraren. Kom ihåg att förförelse är en konstform. Det finns inget perfekt sätt att förföra en man, bara allmänna riktlinjer som måste anpassas till varje man individuellt när det gäller hans svagheter. Förförelse handlar inte om att få i byxorna men hans sinne.