mynewspapers.net

Hur en gopher fånga mat?

Hur en gopher fånga mat?


Gophers har inte att "fånga" deras mat, eftersom det är just där för plockning. Gophers är gnagare i familjen Geomyidae. Kindpåsråttor är en "sann gopher," medan många arter av ground ekorrar som klumpas in klassen gopher inte. Kindpåsråttor lever under jord och grävande demoner. Gophers har en trio av sätten att få en måltid. De äter rötterna till de växter som Hej köras in och gräva genom marken. De kommer att gå en kort bit från sina hålor ovan jord och äter växter. De kommer också dra växter från ytan i sina hål. De äta gräs av alla typer, träd, buskar, grönsaker och blommor.

Var finns dessa Gophers?

Endast i den västra halvklotet hittar du kindpåsråttor. De bor så långt söderut som Panama i Centralamerika ända till Alberta, Kanada i norr. De är begränsade till den västra tredjedelen av Förenta staterna, utom en arter Funna i southeasten. Varje område i deras sortiment som innehåller olika arter av gophers, men på ett område befolkningen är normalt begränsad till en viss art. De kan leva på låglandet och i bergen och i en massa olika typer av jordar. Gophers äger stora framtänder och kraftfull framsida ben och klor för grävning. En gopher har små öron och små ögon, menande hörsel och syn är inte deras starka sidor. Sina morrhår är extremt känsliga och hjälpa dem i deras underjordiska världen. De kan vara från 6 till 14 inches lång med hanarna större än honorna. De kan vara brunaktig i färgen och sträcker sig till en nästan vit i vissa arter. Kindpåsråttor kallas så eftersom de har päls-fodrade kinden påsar att de förvara mat i "fickor" i huvudsak.

Hur bli av Gophers

Hur en gopher fånga mat?


Gophers har många naturliga predatorer i hela deras sortiment, inklusive hökar och örnar, ett antal ormar, grävlingar, prärievargar, skunkar och rävar. Men tar där gophers är att vara en olägenhet, äta växter och skapar problem med deras grävande, ofta mer att hålla befolkningen i schack. Svällning gophers är ett sätt, med fällor särskilt utformad för denna gnagare tillgängliga på marknaden. Fällor som krossa ett gopher eller spetsa det måste placeras i hålor efter öppna hålet med en spade. Avskräckande medel är inte brukar lyckas men giftiga beten såsom stryknin och zink upp kan vara användbart om hanteras på rätt sätt. De måste finnas men i den gopher huvudtunneln och inte mängden små som förgrena sig av det för dem att vara effektiva. Gophers är utrotade i stort antal av proffs använder en avgaserna som innehåller kolmonoxid pumpas ner sina hål. Drunkning gophers är också ett alternativ, men säkerligen får inte alla gophers i ett område.