mynewspapers.net

Hur en diffusor att få lockigt hår

Hur en diffusor att få lockigt hår


Du kan bära ditt hår i lockigt stil utan att använda rullar eller en locktång. Om ditt hår har även den lataste av vågor som nästan ser raka snarare än lockigt på något sätt, du kan förbättra dem med hjälp av en diffusor. För att identifiera om du kan använda en diffusor på håret för detta ändamål, se om dina lås bildar distinkta "S" former när det är vått. Om de gör, innebär detta att ditt hår har en naturlig curl en diffusor kan arbeta med för att skapa en bouncier frisyr.

Instruktioner

• Investera i en fön med en diffusor fastsättning, eller få en diffusor som du kopplar till en fön som du redan har hemma.

• Använd en handduk för att absorbera överflödigt vatten från hår efter schamponering och konditionering som vanligt. Vattnet drar alla befintliga curl. hår ser rakare snarare än fjädrande om överflödigt vatten inte absorberas direkt. Spruta en nypa lätt curl förbättrar gel på handflatan och gnugga händerna tillsammans raskt att aktivera produkten innan du arbetar det i håret vått.

• Vrid fön på, vilket gör att den är inställd till "låg", som du inte vill spränga ditt hår med stark hetta.

• Tryck på spridaren till ditt huvud, att se till att det koppning håret i det avsnittet. genomlys spridaren i håret så att delarna spolen runt tänderna på spridaren---kombinerat med värme från fön, detta är vad som gör ditt hår lockigt. Håll spridaren i någon en plats för ca 35-45 sekunder. Få mer kropp i din frisyr av böjd över i midjan och luta huvudet åt sidan som du upprepa processen. Du kan behöva gå över vissa områden flera gånger, beroende på hur mycket mer lockigare din formatmallen ska vara. Stoppa när håret känns mest torr.

• Forma håret lockigt med fingrarna när du är klar. Använd inte en kam eller borste, som endera av dessa kommer att bryta ner din lockar eller vågor. Mist hår lätt med hårspray för att delarna behåller sin form under hela dagen.