mynewspapers.net

Hur eliminera mus urin lukt

Hur eliminera mus urin lukt


Ingen gillar lukten av mus urin. I själva verket kan att bli av med urin lukten kvar av möss ibland vara ännu svårare än svällning på musrörelserna. Möss kommunicerar genom lukt och har känt att kissa ofta. Som ett resultat, har många människor problemet med mus urin lukt efter möss bortskaffas eller om de äger sällskapsdjur möss. Lyckligtvis, det finns sätt att göra ditt hus börjar lukta fräsch igen.

Instruktioner

Eliminera urin lukt från sällskapsdjur mus burar

• Rengör din mus bur ofta om du håller möss som husdjur. Städa buren minst en gång i veckan med varmt vatten från tvål. Möss kommunicerar med sin doft, så kommer du också att göra musen en tjänst genom att hålla buren snyggt och rent.

• Bli av smutsiga sängkläder. Ofta gånger, smutsiga sängkläder kan lukta illa om inte buren rengörs. Ändra sängkläder varannan dag att minska ammoniak och bli av med mus lukt.

• Tvätta leksaker och möbler i musen buren varje vecka. Smutsiga leksaker och möbler kan bidra till dålig urin lukt. Att hålla dessa saker rent hjälper övergripande mus buren att lukta färskt.

Eliminera mus urin lukt runt huset

• Köpa en tom sprayflaska lokalt eller använda en sprayflaska som du tidigare använt för rengöring. I sprayflaska, kombinera vatten, vinäger och en matsked bakpulver. Vrida upp på ordentligt innan du använder flaskan. Vinäger och bakpulver fungerar bra när att bli av med urin lukt. Spraya områden av huset infekterade med oönskade möss och spillning. Beroende på hur illa är din mus situation, du kan behöva upprepade gånger spray, denna lösning var några timmar.

• Öppna fönstren för att bli av med mus urin lukt. Beroende på tid på året gör frisk luft från utsidan ett fantastiskt jobb att eliminera lukter. Men var försiktig när du öppnar windows. Vissa platser, till exempel städer, kan inte ha ren utomhusluft, så du kan vara bättre med den windows stängt.

• Använda luftrenare för lukt kontroll. Luftrenare är ganska mycket som fläktar och filter luften från rummet. När du köper en luftrenare, se till att den har ett HEPA-filter och kol eller zeolit filter för att göra mest av din lukt avlägsnande. Dessa filter kommer att bli av med fri molekyl och partikelformiga lukter. Renaren du väljer bör bli av med dålig lukt i hela rummet.