mynewspapers.net

Hur du visar mini DV band utan kameran

Hur du visar mini DV band utan kameran


Mini DV band, de små kassetter du använder i din kamera, är ett sätt att spela in video. De är billiga, bärbara och, bäst av allt, kunna ses utan att använda kameran. Som video-teknik utvecklas, användning av bärbara, inspelningsbara medier såsom band och diskar är sakta på att försvinna. Mer och mer, spelas videon in flash-diskar eller minneskort. Men denna teknik är fortfarande runt, användare kan dra nytta av dess portabilitet och användarvänlighet.

Instruktioner

• Skaffa en Mini DV däck att granska dina band. Ett däck är i grunden en Videobandspelare för Mini DV som inkluderar kabelanslutningar så att du kan visa dina band på en dator eller på en TV eller bildskärm. Däck är professionell utrustning och därmed dyra att köpa. Försök hyra en istället. Söka en professionell kamera hus i ditt område. En populär modell att fråga om är Sony HDV Video WALKMAN GV-HD700. En "clamshell" enhet, den har en egen liten bildskärm att visa dina filmer, samt talrika videoingångar.

• Lägg dina band i kassettspelaren och länka dina däck till din recension källa. Om ditt mål är att överföra materialet till din dator, Anslut dina däck till datorn med en FireWire-kabel. En kabel bör komma med din hyrda däck. Om inte, de är lätta att hitta i en butik som Best Buy. Om du bara vill visa filmen på en TV, ansluta däck till din TV med de välbekanta röda, gula och vita audiovisuella kablar som kommer med däck. Härifrån fungerar däck ungefär som en Videobandspelare. När du infogar ditt band, visas en blå skärm. Tryck på knappen "Spela" att börja granska materialet. Du kan rulla genom bilderna med knapparna "Spola" och "Fast Forward".

• Köpa en billig ersättare. Om du använder Mini DV däck eftersom ursprungliga DV-kameran var förlorat eller bruten, överväga att köpa en annan kamera. Däck är dyra att köpa och kan vara dyr att hyra för längre perioder, kan detta vara det mest ekonomiska alternativet. Som tekniken utvecklas, blir Mini DV kameror billigare att köpa nya, antingen i butiker eller online. Begagnade videokameror är lätt tillgängliga på platser som eBay. En Mini DV-kamera spelare komponent fungerar ungefär som en kortlek, så anser denna idé när du vill visa Mini DV-band.