mynewspapers.net

Hur du visar en Webcam på min mobiltelefon

Hur du visar en Webcam på min mobiltelefon


Att kunna visa en webbkamera på din mobiltelefon kan du hålla ett öga på ditt hus under din vistelse. Du kan också se vad din sällskapsdjur gör under dagen. Oavsett hur du vill använda din webbkamera, det är enkelt att ställa in för visning från din mobiltelefon, Handdator eller laptop, förutsatt att du har en Internet-anslutning. Du behöver bara en gratis bit av programvara och du kan konfigurera den själv i ca 30 minuter.

Instruktioner

• Placera webbkameran på det område du vill visa.

• Ordna en onlinetjänst som gör att du kan strömma din webbkamera foder till Internet. Från och med 2010, fanns tre gratis tjänster: Ugolog, LiveStream och oss ström (se resurser). Dessa kommer alla tillåter dig att titta på din webbkamera foder från din mobiltelefon, såväl som dela det med familj och vänner.

• Registrera dig för ett konto. Skapa ett användarnamn och lösenord. Tillhandahålla en e-postadress, och fyll i ditt förnamn och efternamn. LiveStream kräver också att du skapar ett kanalnamn. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en bekräftelse länk. Öppna e-post, klicka på länken och logga in på webbplatsen.

• Gå till "Start-menyn" på din dator och öppna din webcam ansökan. Webbplatsen kommer automatiskt att upptäcka din video foder. Klicka på "OK" för att bekräfta att du vill använda detta foder.

• Öppna webbläsaren på din mobiltelefon och gå till webbplatsen du registrerats och logga in webbplatsen. Du kommer att se din webbkamera foder direkt.