mynewspapers.net

Hur du visar bilder på Art visar

Hur du visar bilder på Art visar


Konst visar att fotografer möjlighet att visa sina konstverk för potentiella kunder. Det är inte svårt att ställa upp fotografier på en art show. Allt du behöver är några verktyg för att effektivt Visa foton på ett sätt som kommer intriger köpare. Visualisera visningsområdet som om du var en beskyddare promenader i att beundra fotografier.

Instruktioner

Visa foton

• När du har valt det utrymme som du vill använda för bildskärmen konst dubbelkolla regler och föreskrifter måste du följa för art show. Du vill inte ställa upp utrymme och Annonsera ditt arbete bara för att ta reda på senare att du inte kan visa ditt arbete som du tänkt. Fråga om det finns några begränsningar på vad du kan visa, hur många objekt kan du Visa och hur du kan visa dem. Kontrollera att tabeller och stafflier tillåts.

• Utvärdera visningsområdet du har valt. Gå in i området och Tänk dig dina fotografier på borden, stafflier och Visa styrelse. Bestäm vilken storlek bilder du vill visa och hur många av dem kommer du att kunna visa i området. Du vill inte helt överväldiga dina kunder, men du vill inte heller att ha för få bilder. Anser att de personliga utrymme vilja ha medan du tittar på konstverk.

• Förbereda dina fotografier att bli hängd, stödda på stafflier eller ange på borden. Placera borden längs väggen i ditt område. Använda dukar så ditt arbete kommer att stå ut. Använda stafflier i mitten av golvet om du har utrymme, så att adekvat rum mellan dem och tabellerna. Ge tillräckligt utrymme för människor du beundrar fotografier på borden att steg tillbaka och inte stöta till stafflier. Om du har en liten monter, överväga att placera två stafflier strax utanför din monter att få kundernas uppmärksamhet. Använd tabeller och stafflier om du inte får hänga bilder på en display ombord. Du kan lägga bilder på borden, men det är bäst att stötta bilderna på bordet så att de är lättare att se. Du kan använda tabellen stafflier för denna metod. Om ditt område är svagt upplyst, kan du överväga extra belysning för att visa upp ditt arbete. Använda lampor med justerbara armar så du kan fokusera ljuset direkt på specifika delar. Kontrollera att du har en elektrisk källa i närheten för att koppla in extra belysning. Om det finns ingen elektrisk källa, använda batteridriven belysning.

• Om din konst show utanför, du kommer att behöva ställa upp ett tält att skydda ditt arbete från sol eller regn.

• Grupp dina fotografier i ett arrangemang som kommer intriger dina kunder. Belysa några av dina allra bästa verk genom att sätta dem på en display ombord. Detta gör att tittarna att se dem i ögonhöjd. Placera ditt arbete i rader (horisontella eller vertikala) som gör att din tittarnas ögon flyta smidigt genom dem. Undvik att placera bilder nedan midja nivå eftersom det gör det svårt att se dem i. Bilder på tabellerna bör också flyta smidigt. Om du har flera bord stafflier, se till att du ragla dem något så alla bilder är synliga. Om du behöver placera några bilder platt på borden, sätta dem på bekläda kantar av tabellerna så att de enkelt visas. Överväga att gruppera bilderna av tema om du har en mängd fotografier. Personer intresserade av ett specifikt tema får det lättare att titta igenom vilka delar av ditt arbete om de grupperas alla tillsammans. Du kan också märka dessa grupperingar. Några exempel kan omfatta natur, landskap, människor, sport eller djur.