mynewspapers.net

Hur du väljer ett mål rekurvbågen

Hur du väljer ett mål rekurvbågen


En rekurvbågen har lemmar att kurvan från skytten när bågen är slappa. Krökning av armar och ben bidrar till att lagra mer energi än vanliga platt eller själv bågar vilket resulterar i snabbare och längre pilen flykt. Dessa bågar används ofta av konkurrens mål skyttar. Allmänt, recurve pilbågar används för både jakt och tävlingsskytte och vissa är anpassade för specifika skytte behov. Flera faktorer måste beaktas när man väljer en rekurvbågen mål.

Instruktioner

• Identifiera din draw längd. Mät din arm span i inches från spetsen på långfingret till spets av långfingret, och dividera antalet med 2,5. Detta gör att du kan avgöra hur lång båge du behöver för bästa prestanda.

• Välj en rekurvbågen mellan 62 och 66 inches i längd om din draw längd är mindre än 28 inches. Välj en båge med en längd mellan 66 och 70 inches om din draw längd är över 28 inches. Prova flera bågar i dina olika längd för att se vilken som känns rätt för dig.

• Välj en båge vikt motsvarar din personliga styrka. Hantera några olika bågar. Hålla fören ut med armen båge för den tid det tar normalt att synen på och avfyra ett skott. Om du känner intensiv arm stam, då är bågen för tung. Börja med den tyngsta bågen och fungera ned till den optimala vikten för dig.

• Välj en båge som har funktioner som du använder ofta. Target bågar kan eller kan inte har sevärdheter installerat. Generellt lita mål skyttar på sikte stift. Valde en båge med sevärdheter som är enkelt att använda, eller be om några andra sevärdheter kan installeras.

• Välj en båge med en bra bekvämt grepp. Greppet är där du håller bågen, och också kommer att avgöra hur stadigt kan du hålla det. Hantera flera bågar för att avgöra din bästa grepp. Till stor del, är det en fråga om personlig preferens.