mynewspapers.net

Hur du väljer ett lås Lås

Hur du väljer ett lås Lås


Trailer hitch mottagare består vanligtvis av en fyrkantig stålram som glider inuti ett fäste, som är svetsade eller bultad direkt till en bärgningsbil fordonets chassi. Ett lås Lås ansluter permanent hitch ramen till bildrutan som mottagare. Den består av en genom-bult som har ett lås på slutet av den. Om du tappar bort nycklarna till hitch-lås, måste du välja att ta bort hitch. Plocka ett lås Lås kräver särskilda verktyg och lite tålamod.

Instruktioner

• Placera fordonet i park eller neutral, beroende på din typ av växellåda. Använda bromsen och ta bort tändningsnyckeln. Göra vissa ingen är nära förarhytten. Du vill inte fordonet rullar tillbaka mot dig av någon anledning.

• Undersök kilspår vinkeln på hitch låsa. Du behöver kilspår facket mot dig och lätt tillgänglig. Om du behöver fler avslut, använda ett floor jack för att höja fordonet tillräckligt hög för att placera två pallbockar under den bakre delen av ramen. Sväng hitch låset så att det centrala facket vänd uppåt, mot dig.

• Ta bort de plocka verktyg från en Bogota posten verktyg som. Välj den minsta spänning skiftnyckel som kommer att passa in i den nedre delen av det centrala facket och tillåta ytterligare clearance för verktyget rake ovanför den. Verktyget rake har en ormliknande eller snirkliga design till den, och den har en vass punkt i slutet av den.

• Infoga spänning skiftnyckel i botten av det centrala facket och vrida den tills du känner det komprimera spänning stiften inuti låset. Håll spänningen skiftnyckel med en hand, att hålla trycket på den. Infoga den rake plocka över toppen av spänning skiftnyckel och börja arbeta det fram och tillbaka, medan vrida den från sida till sida. Håll trycket på spänning skiftnyckel och använda några fingrar på handen som håller det att driva låsa mot exit slutet av axeln. Våren hitch låsa gratis och ta bort lås axeln.

• Välj ett enda avkännarmätinstrument plocka om du inte har tillräckligt med utrymme att installera både spänning skiftnyckel och rake skiftnyckel på samma gång. Sätt den enda avkännarmätinstrument plocka längst ned i det viktigaste sättet och vrida den för att kila hitch lås stiften. Infoga rake plocka skiftnyckel över toppen av den enda avkännarmätinstrument plocka och arbeta den fram och tillbaka, medan vrida den på samma gång.

• Använd fingrarna i handen som håller den avkännarmätinstrument plocka att dra sig tillbaka på hitch låsa. Behåll arbetar raken plocka tills hitch lås stiften lösgöra. Dra i lås Lås axeln ur mottagaren ramen. Använda ordet jack att höja fordonet och ta bort pallbockar.