mynewspapers.net

Hur du väljer en kväkare undulat

Hur du väljer en kväkare undulat


Quaker papegojor är en av de mest populära sällskapsdjur papegojor i USA på grund av deras tempererat, skönhet och relativt lätt att ta hand om. På denna enorma efterfrågan på Quaker papegojor, har 'kvarn' papegoja avel fabriker emellertid utvecklat--ger djurägare taget svårt och svårt att hitta en kvalitet kväkare papegoja att hålla. Lyckligtvis med lite hårt arbete och ansträngning, kan någon identifiera det väsentliga som utgör en hälsosam kväkare papegoja och njuta av deras skönhet som sällskapsdjur.

Instruktioner

Hur man väljer en kväkare undulat

• Identifiera eventuella lokala uppfödare som du vill använda för att köpa din kväkare papegoja. För att göra detta, bara besöka webbplatser som birdbreeders.com och identifiera legitim lokala uppfödare. Använda ordet i munnen, som tala med papegoja entusiast grupper (kan identifieras om du talar med din lokala stadshuset) är också ett användbart verktyg för att identifiera potentiella uppfödare.

• Forskning och förstå din uppfödare bakgrund. Genom att helt enkelt titta online, kan du hitta tidigare ägare av Quaker papegojor köpt från uppfödare och läsa deras feedback. Genom att göra några ytterligare detektivarbete, kan du också få direkt kontakt med dem och ställa specifika frågor om deras intryck om kvaliteten på Quaker papegojor.

• Lokalisera och besöka uppfödaren om din online forskning har gett lovande resultat. Vid åsynen, be att få se fåglarna inkvarterar, och inte bara "show" inkvarterar. Identifiera eventuella risker eller oegentligheter som du ser i fågel inkvarterar och Använd ditt omdöme för att mäta kvalitet kontra kvantitet som förädlaren använder.

• Undersöka fåglarna genom att titta på deras grundläggande kroppar och identifiera eventuella anomalier som en hälta eller ett rinnande öga. Särskilt titta på Quaker papegojan fjäderdräkt och leta efter mjuka fjädrar. Ruggig och saknade fjädrar vanligtvis anger överfulla och ohygieniska förhållanden. Titta i sina elever och försöker identifiera någon tråkig stirrar eller vätska från ögonen. Quaker papegojor ska ha ljusa och snabb ögon som är lyhörd för dina rörelser.

• Utvidga fågelns vingspann och placera din regel längs den. Wing benet av kväkare papegoja bör anpassas med linjalen och inga kurvor eller udda änglar bör finnas. Spännvidd är en av de mest kritiska aspekterna för att inspektera som det hjälper dig att identifiera eventuella långsiktiga problem som särskilt kväkare papegoja kan ha.